29 / 03 / 2024

İbrahimoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

İbrahimoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

İbrahimoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Lutfi Arslan imzasıyla kuruldu.

Tn Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tn Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nadeen Atmeh ve Tuncay Sosa ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.

Edesay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edesay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yeşilnacar tarafından kuruldu.

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10. 000. 000.00 TL sermaye bedeli ile Besme Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Mmt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyir Mehmetoğlu tarafından kuruldu.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Süphanoğlu, Ziya Türek ve Zahit Ulus ortaklığında kuruldu.

İbrahimoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

İbrahimoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

İbrahimoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Lutfi Arslan imzasıyla kuruldu. 


İbrahimoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı...