19 / 04 / 2024

içerenköy imar toplantısı

içerenköy imar toplantısı

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Ataşehir İçerenköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 1046 ada 200 parselin eski 1046 ada 190 parsele geri dönüşümü, 1046 ada 190 parsel ve bir kısım tescil harici alanı kapsayan parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahallelerine ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Yüksek riskli binalar için yıkım süreçleri derhal başlatılmalı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ali İpek yaptığı açıklamada, "Yüksek riskli binalar için tapuya şerh düşülerek alım ve satıma kapatılmalı, yıkım süreçleri derhal başlatılmalıdır" dedi.

İş GYO genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

İş GYO'nun 25 Mart 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Ataşehir İçerenköy 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 3259 ada, 12 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 02.10.2019 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

içerenköy imar toplantısı Haberi

içerenköy imar toplantısı

Uzun senelerdir çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi iş birliğiyle bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ataşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Neşet Ertaş Kültürevi’nde gerçekleştirilen toplantıya; İBB Şehir Planlama Müdürü Fatih Doğan ve Planlama ekibi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Ataşehir Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Gonca Çalışkan ve Planlama ekibi ile İçerenköy Muhtarı Sırma Doğru ve mahalleli vatandaşlar katılım gösterdi.

İçerenköylü vatandaşlar bölgenin imarıyla ilgili öğrenmek istedikleri konuları sorup, konularla ilgili bilgi aldılar. Toplantıda yetkililer tarafından plan süreci ve gelinen aşama hakkında da bazı bilgiler verildi. İçerenköy'ün 1993 ve 2016 yıllarında yapılan Nazım İmar Planları arasındaki farklar da gösterildi.

İmar sorunu için mahallelerde pek çok defa toplantı yaptıklarını fakat ilk kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi...