29 / 03 / 2024

İçişleri Bakanlığı yapım ihalesi

İçişleri Bakanlığı yapım ihalesi

İÇİŞLERİ Bakanlığı Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 2014/68869 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi...

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

İçişleri Bakanlığı ve AFAD harekete geçti! Orta hasarlı binalar için yeni düzenleme geliyor!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) özellikle orta hasarlı yapılar için önemli bir genelge yayınlandı. Yayımlanan genelge, orta hasarlı binaları ağır hasarlı olarak kabul etme ve ilgili yasal düzenlemeleri içeriyor.

Kıbrıs’ta yabancılara mülk satışı Dışişleri ve MİT’in takibinde!

Hem Dışişleri Bakanlığı hem de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) aralarında İngiliz, İsrail ve İran vatandaşlarının da olduğu yabancıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) mülk edinmelerini takibe aldığı öğrenildi.

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 7 Kasım!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 22 Ekim’de açılırken, 7 Kasım’a kadar devam edecek.

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı en az lise mezunu, KPSS şartlı yüzlerce memur alacak! 

İş arayan gençleri sevindirecek haber İçişleri Bakanlığından geldi. Bakanlık 713 memur ve personel alımı yapılacağını ilan etti. İşte başvuru şartları ve tüm detayları...

Dışişleri Bakanlığı ortaokul mezunu personel alacak! Şoför, temizlik görevlisi, destek personeli...

Dışişleri Bakanlığı, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Şoför, servis ve temizlik hizmetleri ve bakım hizmetleri kadrolarında görevlendirilmek üzere toplam 50 personel alınacağı öğrenildi.

18-35 yaş arası gençler müjde! Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapıyor...

Dışişleri Bakanlığı, 50 sözleşmeli destek personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alımın ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Başvuru şartları tek tek açıklandı!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yayımladığı ilanda başvuru şartlarını ve detayları da paylaşan Dışişleri Bakanlığı, son başvuru tarihinin 14 Temmuz 2023 olduğunu belirtti.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı yapacak! Başvuru şartları bir bir açıklandı!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli sekreter alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alımına ilişkin başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Dışişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS şartı yok! Detaylar tek tek belli oldu!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Nairobi Büyükelçiliği’ne alınacak sözleşmeli sekreter kadrosu için son başvuru tarihinin 26 Haziran 2023 olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan 1.000 TL bayram harçlığı açıklaması! Hemen şimdi buraya bakın, son dakika!

İçişleri Bakanlığı, yaklaşan bayram öncesi vatandaşların merakla beklediği bayram harçlığı konusunda açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Dışişleri Bakanlığı KPSS şartsız personel alacak! Detaylar ve başvuru şartları belli oldu!

Dışişleri Bakanlığı, sürpriz bir personel alım ilanı yayımlayarak yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını paylaşan Dışişleri Bakanlığı, alacağı personellerde KPSS şartı talep etmeyeceğini aktardı.

İçişleri Bakanlığı yapım ihalesi Haberi

İçişleri Bakanlığı yapım ihalesi

İÇİŞLERİ Bakanlığı Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 2014/68869 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 


Güvenevler Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi No:9 Yatırım İzleme Müdürlüğü Şehitkamil Gaziantep adresinde gerçekleşen ihaleye onaltı firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 12.967.764,27 TRY olan ihaleye giren sekiz firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

Gaziantep İli 2 adet ortaöğretim okulu inşaatı için açılan ihalede sınır değer 9,518,052,00 TRY olarak belirlendi. 


En yüksek teklifin 12.250.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 10.400.000,00 TRY verildi.

EREN İNŞ. TAAH. TİC. GIDA SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ., A.R.C. İNŞAAT MİMARLIK VE PROJ. 

TELEK TAAH. SAN. VE TİC. 10.400.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...