19 / 04 / 2024

İcralık gayrimenkul ilanları 2015

İcralık gayrimenkul ilanları 2015

İlana çıkarılan icralık gayrimenkullerin oranında 6 ayda yüzde 66’lık artış yaşandı. İki emlak sitesinde gayrimenkulleri satışa çıkaran altı bankanın toplam 1322 konut ve 737 işyeri ilanı bulunuyor

Hb Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hb Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak ve Hamit Bucak ortaklığında kuruldu.

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrem Beden tarafından kuruldu.

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

Aarg İç Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aarg İç Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Bölükçü tarafından kuruldu.

Rezerv Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezerv Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Bektaş tarafından kuruldu.

Elman Real Desıgn Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elman Real Desıgn Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Elif Cerrah ve Osman Cerrah ortaklığında kuruldu.

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Demir, Aslıhan Demir ve Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Turkafrık Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkafrık Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Allı Jeena tarafından kuruldu.

Tulia Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulia Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Berat Albaalbakı tarafından kuruldu.

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Artur Maerov ve Nurbıı Namıtokov tarafından kuruldu.

İcralık gayrimenkul ilanları 2015 Haberi

İcralık gayrimenkul ilanları 2015

İlana çıkarılan icralık gayrimenkullerin oranında 6 ayda yüzde 66’lık artış yaşandı. İki emlak sitesinde gayrimenkulleri satışa çıkaran altı bankanın toplam 1322 konut ve 737 işyeri ilanı bulunuyor


Kredi borçları nedeniyle ya da alacaklara karşılık icralık olan konut ve işyerlerinin sayısı yüzde 66 arttı. Bu yılın şubat- mart döneminde Türkiye’deki gazetelerde günlük 150 civarı icralık gayrimenkul ilanına çıkılırken, bugün bu sayı 250’yi aşabiliyor. Bunun dışında 2 emlak sitesinde ise 6 tane bankanın ilanı bulunuyor. Bu 6 bankanın 1322’si konut, 737’si işyeri olmak üzere toplam 2 bin 59 ilanı bulunuyor. Bu 6 bankanın ayrıca 323 arsa, 12 bina 2 turistik tesis ilanı daha var. MTN Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Filiz Metin, 2015’te takip ettikleri icra dosyası sayısının bir önceki yıla oranla...