28 / 03 / 2024

İDO iletişim

İDO iletişim

İDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferler iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

İDO 2 seferini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), resmi internet sitesinden bugün yapılacak 2 seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.İptal edilen seferler ve saatleri ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor...

İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri ile Bursa Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri iptal edildi.Öte yandan, gece boyunca İstanbul'da kuzeyden esen rüzgar hava sıcaklığını düşürürken, sağanak sabaha kadar etkisini sürdürdü.

İDO hava koşulları nedeni ile bazı seferlerini iptal etti!

İDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, İstanbul Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Saat 15.00'de Kadıköy-Yenikapı-Armutlu-Armutlu-Bursa deniz otobüsü seferi yapılamadı.

TEM otoyolu Gebze-İzmit çalışmasına İDO'dan alternatif güzergah!

İDO, TEM otoyolunun Gebze - İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğuna, Eskihisar - Topçular arabalı vapur ile Pendik-Yalova hızlı feribot seferleriyle alternatif oluşturuyor.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Yenibosna Karat 34 iletişim!

Yenibosna Karat 34 iletişim için satış ofisi ile 0212 659 60 93 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. 5 bloktan oluşan proje Doğa Şehircilik ve Baş Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Karat 34 iletişim!

Toplam 621 bağımsız üniteden oluşacak olan proje 5 blok halinde yükselecek. Doğa Şehircilik-Baş Yapı Karat 34 iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim için 444 4 136 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 90 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje Avcılar İDO İskelesi 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Avrupa Konutları Kayabaşı iletişim!

Avrupa Konutları Kayabaşı iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanların yer aldığı projede inşaat çalışmalarının yıl sonuna doğru başlaması öngörülüyor.

Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı projenin doğu cephesi Adalar ve Marmara Denizi'ne sahip. Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Basın Ekspres Doğa Şehircilik-Baş Yapı iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 36 bin metrekare alanda inşa edilecek. Basın Ekspres Doğa Şehircilik-Baş Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek proje Yenibosna'da Basın Ekspres bölgesinde yükselecek. Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Doğusan İnşaat Edra Evleri iletişim!

Doğusan İnşaat Edra Evleri iletişim için 0232 882 33 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor.

Ankara Doğa City iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 134 metrekareden başlayan proje konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Ankara Doğa City iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 243 18 00 olarak belirlendi.

İDO iletişim Haberi

İDO iletişim

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti. 


İDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 16.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü, 16.40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü, 18.30 Bandırma-Yenikapı Hızlı Feribot, 18.30 Bostancı-Yenikapı-Bandırma Deniz Otobüsü, 18.40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü, 19.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü seferleri yapılamayacak. 


İDO'nun yarınki 07.00 Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot, 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı Deniz Otobüsü seferleri de iptal...