29 / 03 / 2024

İDO tarife

İDO tarife

Şehir Hatları, kış tarifesine geçiyor. Yeni eğitim öğretim yılının ilk günü olan 15 Eylül'de başlayacak olan kış tarifesi, 31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerli olacak.

İDO bayramda seferleri artıracak!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ramazan Bayramı'nda bayram ve tatil yoğunluğunda yolcuların mağdur olmaması için 25 - 30 Temmuz arasında sefer sayılarını artıracak.

Ağustos doğalgaz tarifesi belli oldu! Faturanız gelmeden hemen bakın

Doğalgazda ağustosta geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife belli oldu. 

BOTAŞ'tan açıklama: Doğalgaza zam mı geliyor? İşte Ağustos ayı tarifesi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ),  ağustos ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Ağustos ayında doğalgaza zam gelecek mi? İşte detaylar...

BOTAŞ tarife tablosunu yayımladı! Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde mayıs ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Peki Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Doğalgaza yüzde 20 indirim geliyor! BOTAŞ müjdeli haberi resmen açıkladı!

BOTAŞ, 2023 yılı mart ayı itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın toptan satış fiyatında yüzde 20 oranında, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,95 ila 26,12 arasında indirime gidildiğini açıkladı. Mesken doğal gazında ise tarife şimdilik değişmedi.

Doğal gaz fiyatlarında son dakika gelişmesi! BOTAŞ tarifeleri açıkladı

Doğal gazda aralıkta geçerli olacak mesken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı tarife sabit bırakıldı.

Doğal gazda aralık tarifesi belli oldu! Hemen buraya bakın!

Doğal gazda aralıkta geçerli olacak mesken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldı.

EPDK’dan doğal gaz satış tarifesi kararı! 1 Kasım tarihi ile…

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), içlerinde Akmercan Adıyaman Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ, Akmercan Batıkar Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ’nin de bulunduğu 11 doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemine ilişkin perakende satış tarifelerinin revize edilmesin

Doğal gaz zamları ve yeni tarife uygulaması tüketimi azalttı

PALMET Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, Türkiye'nin en önemli sanayi merkezlerinden olan Gebze ve Kocaeli'de doğal gaz zamları sonrasında tüketimin azaldığını bildirdi.

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam mı geldi? İşte yeni tarife!

Doğal gaz ve elektrikte yeni tarife açıklandı. Bunun üzerine Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam mı geldi? sorusu sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Elektrik ve doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ duyurdu

BOTAŞ'ın yayımladığı ekim ayı tarife tablosuna göre; doğal gazda mesken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı abonelerin ekim tarifesi sabit bırakıldı. Elektrikte de tüm abone gruplarının 1 Ekim'den itibaren geçerli olan tarifeleri de aynı kaldı.

EPDK’dan revize kararı geldi! 7 doğal gaz dağıtım şirketinin satış tarifeleri değişti!

EPDK, yedi doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemi ile ilgili perakende satış tarifelerinin de revize edilmesine karar verdi.

Doğal gaza zam geldi mi? BOTAŞ'tan yeni tarife açıklaması

Mesken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı doğal gaz aboneleri Mayıs ayında doğal gaz tarifesinin ne olacağını merak ediyordu. BOTAŞ’tan açıklama geldi.

Doğalgaza yüzde 18 zam geldi! İşte yeni tarife tablosu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgazda elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 18,3'lük zam yapıldı.

İDO tarife Haberi

İDO tarife

Şehir Hatları, 15 Eylül Pazartesi günü kış tarifesine geçecek. 


Konuya ilişkin açıklamaya göre, yeni eğitim-öğretim yılının ilk günüyle başlayacak Şehir Hatları'nın kış tarifesi, 15 Eylül 2014-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerli olacak. 


Kadıköy'den Sarıyer'e sabah ve akşam saatlerinde tarifeli yeni bir sefer başlatan Şehir Hatları, Boğaziçi, Adalar, Haliç seferlerini ve Boğaz turlarını kış sezonuna göre düzenledi. 


Yoğun geçen yaz sezonunun ardından periyodik bakımları ve havuzlama işlemleri yapılan vapurlar, "Kısa Boğaz" turlarını kış tarifesinde de sürdürecek. Seferler, 2 Kasım 2014'e kadar her gün, 3 Kasım 2014 ile 1 Mart 2015 tarihleri arasında ise hafta sonu ve tatil günleri 14.30'da...