20 / 04 / 2024

Iglo Architects Övgüye Değer

Iglo Architects Övgüye Değer

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

Asitane’nin İstanbul’daki ofisinde Iglo Architects imzası!

Iglo Architects, film ve fotoğraf prodüksiyon şirketi Asitane’nin İstanbul’daki ofisini dizayn etti. Asitane, çalışan konforunun ve verimliliğinin maksimum düzeyde tutulduğu, sıcak ve dinamik bir iç mekan olarak hayata geçirildi.

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

YC Inox’un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

Tayvanlı YC Inox'un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, Türkiye’de sıfırdan yapılacak olan ilk Tayvan yatırımının mimarı projesini üstlendi.

Dakar Tren Garı bu ay açılıyor!

Senegal’de toplamda 21 farklı noktada hayata geçirilecek olan tip tren garı projelerinin ilki niteliğindeki Dakar Tren Garı bu ay içinde açılış yapacak. Tren garının danışmanlığını Iglo Architects üstlenmişti. 

Iglo Architects ile ofis tasarımlarına yeni soluk!

Iglo Architects, Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğinde mimari ve iç mimari projelere imza atıyor. Şirket, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İlker Apaydın için yeni muaynehane tasarladı. 

Yabancı ekonomistlerden Türkiye'ye büyüme övgüsü!

Yabancı ekonomistlerden Türkiye'nin ekonomisinin büyümesine övgü geldi. Commerzbank Kıdemli Gelişmekte Olan Piyasalar Ekonomisti Ghose, "Türkiye, 2017'de yüzde 5,8 büyüme kaydedebilir" dedi.

Blox Haliç III projesini Iglo Architects tasarladı!

Iglo Architects tarafından tasarlanan, 9.500 metrekare inşaat alanına sahip Blox Haliç III projesi, Kağıthane Vadisi’ne hakim, geniş ve ferah yaşam alanları, sosyal olanakları ve açık havada manzaranın keyfine varılacak teraslarıyla, şehrin merkezinde konforlu ve modern bir yaşam vadediyor.

Iglo Architects, Ömerli Park Evleri'ni tasarladı!

Iglo Architects tarafından Ömerli’de tasarlanan Ömerli Park Evleri, kullanıcılarını Riva Deresi ile buluşturmayı ve doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

Iglo Architects, Cityscape Awards 2016’da Övgüye Değer bulundu!

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

Iglo Architects Övgüye Değer Haberi

Iglo Architects Övgüye Değer

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, çalışanların konforu ve verimlilik ilkeleri çerçevesinde tasarlanan iç fonksiyonları ve bulunduğu çevreyle bağ kuran mimarisiyle Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.



Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar ortaklığındaki Iglo Architects tarafından Kanada’da faaliyet gösteren seramik markası Anatolia Tile & Stone için tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategori finalisti olarak yarıştığı Cityscape Awards 2016’da uluslararası jüri tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.



Gayrimenkul ve mimarlık sektörünün seçkin firmalarını Dubai’de bir araya getiren Cityscape Fuarı kapsamındaki Cityscape Awards 2016 finallerinde yarışan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası’nı uluslararası jüriye yaptığı bir sunumla tanıtan Iglo Architects...