23 / 04 / 2024

İhya Yapı Kentev Çarşı iletişim

İhya Yapı Kentev Çarşı iletişim

Kentev Çarşı Pendik'te 0,59 faizle 120 ay taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Kentev Çarşı projesi 110 daire ve 5 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor...

İhya Sanat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

İhya Sanat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Sancaktepe'de Yusuf Orhan tarafından kuruldu.

İhya Yapı'dan yeni projeler yolda!

Emlakkulisi.com olarak İhya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Polat'la bir röportaj gerçekleştirdik işte o röportaj...

Kentev Kurtköy Evleri nerede?

İhya İnşaat tarafından hayata geçirilen Pendik Kentev Kurtköy projesinde yer alan dubleks dairelerde 30 metrekare açık teras yer alıyor. Peki satış süreci devam eden Kentev Kurtköy Evleri nerede?

İhya İnşaat Kentev Kurtköy!

Toplamda 66 adet daireden meydana gelen İhya İnşaat Kentev Kurtköy konut projesinin satış süreci devam ediyor. Projede deniz ve havalimanına bakan daireler yer alıyor.

Kentev Kurtköy Pendik!

Sülüntepe Spor Kompleksi'nin yanında yer alan Kentev Kurtköy Pendik konut projesinde daire teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

Kentev Kurtköy satılık!

İhya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kentev Kurtköy satılık daire tipleri arasında 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı alternatifler yer alıyor.

Pendik Kentev Kurtköy!

Pendik Kentev Kurköy İhya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı seçeneklerde daire tipleri yer alıyor.

Kentev Kurtköy ne zaman teslim?

İhya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kentev Kurtköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daire tipleri bulunuyor. Kentev Kurtköy ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizde mevcut.

Kentev Kurtköy projesinde 140 bin TL'ye! Yeni proje!

İhya İnşaat'ın projesi Kentev Kurtköy'de fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor. Haziran 2015 yılında teslim edilecek olan Kentev Kurtköy projesinde deniz ve havalimanına bakan daireler bulunuyor...

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

İhya Yapı Kentev Çarşı iletişim Haberi

İhya Yapı Kentev Çarşı iletişim


İhya Yapı tarafından hayata geçirilen Kentev Çarşı projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik Velibaba'da yer alıyor. Kentev Çarşı'da konut ve ticaret alanları olacak.


Dört blok halinde yükselen Kentev Çarşı projesi 110 daire ve 5 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Bloklardan üç tanesi 10, bir tanesi 5 katlı olarak planlandı. Dükkanlar, blokların altında yer alıyor.


Kentev Çarşı projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Haziran 2019 yılında teslim edilecek olan Kentev Çarşı'da daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.


Kentev Çarşı projesinde yüzde 20 peşinat sonrasında, anlaşmalı Türkiye İş Bankası'ndan yüzde 0,39 faizle 36 ay, yüzde 0,49 faizle 60 ay, yüzde 0,59 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Kentev Çarşı projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanı, ders/etüt salonu, cep sineması, Türk...