25 / 04 / 2024

ikea iletişim ümraniye

ikea iletişim ümraniye

Ikea İstanbul Anadolu yakası mağazasına nasıl gidilir? İstanbul Anadolu yakasındaki Ikea mağazası nerede? Ikea Ümraniye adres ve telefonu bilgileri neler? İşte Ikea Ümraniye mağazasına nasıl giderim? diye soranlara cevaplar...

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler iletişim!

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Avrupa Konutları Yamanevler'de teslimler Haziran 2020 yılında yapılıyor...

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim!

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gökorman projesinde satışlar 29 Nisan'da başlıyor...

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim!

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehir Konakları projesinde 210 konut ve 10 dükkan olacak...

Ümraniye Modern East AVM iletişim!

141 mağazanın bulunduğu Modern East AVM bugün açıldı. İşte 4 katlı olarak tasarlanan Ümraniye Modern East AVM iletişim bilgileri...

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

Sinpaş Yapı Çakmak Ümraniye Evleri iletişim!

Toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan projede ön talep süreci devam ediyor. Sinpaş Yapı Çakmak Ümraniye Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1974 olarak belirlendi.

Çakmak Ümraniye Sinpaş Yapı Konutları iletişim!

Fiyat listesinin henüz belirlenmediği proje toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Çakmak Ümraniye Sinpaş Yapı Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1974 olarak belirlendi.

Sinpaş Çakmak Ümraniye Konutları iletişim!

Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek olan projede toplam 1.000'in üzerinde daire yer alacak. Sinpaş Çakmak Ümraniye Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1974 olarak belirlendi.

Ümraniye Çakmak Projesi Sinpaş Yapı iletişim!

Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek olan projede 1.000'in üzerinde konut yer alacak. Ümraniye Çakmak Projesi Sinpaş Yapı iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 1974 olarak belirlendi.

Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak Projesi iletişim!

İnşaat çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı proje İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olarak yükseliyor. Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak Projesi iletişim!

Toplam 88 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan projenin inşaat çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Ümraniye Finans Merkezi İş GYO iletişim!

Ümraniye Finans Merkezi İş GYO iletişim için 0212 325 23 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ruhsat alımı gerçekleşen proje 71 bin 155 metrekare inşaat alanından oluşacak.

Loft Up Ümraniye iletişim!

Loft Up Ümraniye iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Ataşehir Loft Up projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

ikea iletişim ümraniye Haberi

ikea iletişim ümraniye


Ikea, ilk mağazasını İstanbul'un Anadolu yakasındaki ilçesi Ümraniye'de 5 Mayıs 2005 Perşembe günü açtı. İkea Ümraniye mağazası toplam 30 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet veriyor. 


İkea Ümraniye mağazası, Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde Balkan Caddesi üzerinde bulunuyor. Ümraniye Meydan AVM alanının arkasında yer alan Ikea Ümraniye, haftanın her günü 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.


Ikea Ümraniye mağazası ulaşım!

Ikea Ümraniye mağazası yol tarifi almak için tıklayın!


Ikea Ümraniye'ye İETT otobüsleri ile ulaşım!


Ikea Ümraniye mağazasına İETT otobüsleri ve metrobüs ile ulaşmak için tıklayın!



Ikea Ümraniye iletişim!


Adres: Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Balkan Caddesi No:62 Ümraniye-İstanbul

Müşteri Hizmetleri Telefonu: 444 IKEA

                                           444 4 532

Faks: 0 216...