25 / 04 / 2024

İMO seminnerleri

İMO seminnerleri

İMO Kocaeli Şubesi'nde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Riskli Yapılar, Riskli Alan ve Finansal Konuların İmkan ve Avantajları'nın anlatıldığı bir seminer düzenlendi.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli İle Fuad Kazımov ve Parı Kazımova tarafından kuruldu.

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   3 milyon TL sermaye bedeli  ile  Büşra Oral tarafından kuruldu.

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tilbaç tarafından kuruldu.

Asımoğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Asem Skheita tarafından kuruldu.

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ünver tarafından kuruldu.

Çalımoğlu İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Çalımoğlu İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Çalım  tarafından kuruldu. 

Çanakkale'deki Hadımoğlu Konağı kurtarılmayı bekliyor!

Çanakkale’deki tarihi Hadımoğlu Konağı müze olması için 1996’da Bayramiç Kaymakamlığı’na devredildi. Devrinden bir süre sonra ziyarete kapatılan tarihi konak yıllardır kurtarılmayı bekliyor.

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Arı tarafından Ümraniye'de kuruldu.

Abımo Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abımo Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeyep Bayrakçı tarafından kuruldu.

TİKA, Moğolistan'da araştırma merkezi ve müze binası inşa etti!

Moğolistan'da Duha Türklerinin yoğun olarak yaşadığı Tsagaannuur ilçesinde araştırma merkezi ve müze binası inşa edildi.

TİKA Moğolistan’da müze açacak!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ,Türklerin tarihini anlatan eserleri korumak ve gelecek nesillere aktarabilmek için Moğolistan’da müze açacak.

İMO seminnerleri Haberi

İMO seminnerleri

Kentsel Dönüşüm için seminer verildi İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi yönetimi, meslek içi eğitim kapsamında T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile "6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun Kapsamındaki Riskli Yapılar, Riskli Alan ve Finansal Konuların İmkan ve Avantajları'nın anlatıldığı bir seminer düzenlendi. İMO Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu üyesi, aynı zamanda Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Utkan Mutman'ın öncülüğünde gerçekleşen seminere, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitmenleri İnşaat Mühendisi Serdar Cenikli, Şehir Plancısı İsmail Tüzgen ve Uzman Didem Ertek de katıldı. İMO Kocaeli Şubesi Eğitim Salonu'nda gerçekleşen eğitime Kocaeli Üniversitesinin çeşitli birimlerinde çalışan inşaat mühendisi üyeler, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi,...