19 / 04 / 2024

İnanlar yeni projesi

İnanlar yeni projesi

360 derece panaromik deniz ve göl manzarasına sahip İnanlar Terrace Tema projesi İnanlar İstanbul Avrupa Yakası Atakent'te konumlanıyor. Projede yaşama ayrılmış yeşil alan 26.500 metrekare.

İnanlar Terrace Tema ödeme tablosu!

İnanlar İnşaat imzalı İnanlar Terrace Tema projesi 78 bin 856 metrekare inşaat alanına sahip. Projedeki daireler 90 metrekareden başlıyor. İnanlar Terrace Tema ödeme tablosu haberimizin devamında yer alıyor.

ASCE GYO'dan Gaziantep'e yeni villa ve konut projesi! İmzalar atıldı!

ASCE GYO, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçireceği yeni projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin İstanbul'daki dev projesi için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı! 637 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Eyüpsultan'daki yeni projesi resmen başlıyor. 637 yeni konutun yer alacağı projenin maliyeti 889 milyon 476 bin TL olarak açıklandı.

EYG GYO Samandıra projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

EYG GYO İstanbul Sancaktepe'deki yeni projesi için resmen düğmeye bastı. Proje kapsamında arsa sahipleri ile sözleşme imzalandı. İşte detaylar...

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Kiler GYO'dan 2024'ün ilk projesi! Halkalı'ya yeni yaşam merkezi geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projede 352 bağımsız bölüm yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

TOKİ bu ildeki 270 konut ve 178 dükkanlık yeni projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu ildeki 270 konut ve 178 dükkanlık yeni projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin o projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı! 166 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı. Verilen detaylara göre, Çarşıbaşı ilçesine 166 konutluk yeni proje geliyor.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Erft Loft, Mart 2024’te başlıyor!

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi Erft Loft için resmen düğmeye bastı. Erft Loft projesinin imar planı Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Peki Erft Loft projesinde kaç konut olacak? Ne kadar gelir elde edilecek? İşte ayrıntılar...  

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

İnanlar yeni projesi Haberi

İnanlar yeni projesi

İnanlar Terrace Tema projesi 78.856 metrekare inşaat alanına sahip.  Projedeki daireler 90 metrekareden başlayıp 225 metrekareye kadar değişiyor. 


İnanlar Terrace Tema projesinde yaşama ayrılmış yeşil alan 26.500 metrekare.  23 adet kat bahçesi bulunan proje 30 ve 40 katlı 2 kuleden oluşuyor.


İnanlar Terrace Tema dairelerin tavan yükseklikleri 3.40 metre. Projedeki daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


İnanlar Terrace Tema projesi 416 daireden oluşuyor.Projede 26.500 metrekare yeşil alana ayrılmış durumda. 


İnanlar Terrace Tema projesi içerisinde güneşlenme terası ve vitamin bar, süs havuzları, reflekte havuz, sauna, yaş gruplarına özel tasarlanmış çocuk oyun  alanları, evcil hayvan parkı, çim amfi alanı, zen bahçeleri, barbekü ve koru alanı gibi sosyal donatılar yer alıyor. 


İnanlar Terrace Tema projesi metrobüse...