20 / 04 / 2024

İNG Bank Konut Kredisi Faizleri

İNG Bank Konut Kredisi Faizleri

İNG konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka bugün gerçekleştirdiği indirim ile konut kredisi faizlerini 5 puan daha düşürdü. Banka kampanyalı konut kredisi için en düşük faiz oranına sahip özel banka oldu.

Masraflar hariç en düşük güncel konut kredisi faiz oranı!

Aralık ayının ilk haftasında güncel olarak 120 ay vade de masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranını yüzde 1.91 ile İNG Bank kullandırıyor...

ING Bank Mart 2024 tarifesini açıkladı! Emeklilerin hesabına trink diye işte tam bu kadar yatırılacak!

Emekli maaşlarına zam yapılmasından sonra bankalarda da promosyon yarışı başladı. Peki ING emeklilerin hesabına ne kadar promosyon yatıracak? İşte ING Bank Mart 2024 tarifesi...

ING Bank'tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi, yeni paketi duyanlar bankanın kapısında kuyruk oldu!

Bankalar arası rekabet giderek kızışırken, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan ING Bank'tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi. İşte ING Bank'ın emeklilerin yüzünü güldüren o kampanyası...

Milyonlarca emekliye müjdeli haber ING Bank'tan geldi!

ING Bank, emeklileri memnun edecek yeni rakamlarla güncellenmiş emekli promosyonlarını duyurdu. İşte ING Bank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

ING Bank emekliye dev müjdeyi verdi: Ekim ayı emekli promosyon rakamları açıklandı

Milyonlarca emekli için sevindirici bir haber, ING Bank'tan geldi. ING Bank, emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyurarak emeklilere müjde verdi. İşte ING Bank'ın güncel emekli promosyon rakamları...

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Garanti BBVA, ING Bank, Akbank konut kredi ödeme tablosu

Son dönemlerde artan konut fiyatları ev alma hayali bile kurduramıyor. Ayrıca yüksek kredi faizleri, konut kredisi çekerek ev almak isteyen birçok kişi için büyük bir engel haline geldi.

ING Bank'tan hoş geldin faizi... Bu kampanya ezberleri bozacak. Paranızı istediğiniz zaman alacaksınız

ING Bank'ın turuncu hesap imkanı devam ediyor. Banka tarafından turuncu hesapta hoş geldin faizine ilişkin yeni detaylara yer verildi.

Emekli vatandaşların dikkatine! ING Bank'tan yeni kampanya

ING Bank'tan emekli vatandaşları ilgilendiren bir haber geldi. ING Bank tarafından emekli vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya düzenlendi.

ING Bank'tan Ağustos ayı müjdesi. Yeni emekli promosyon rakamını açıkladılar

Ağustos ayına girmemizle birlikte bankalar da emeklilere ödeyeceği promosoyon miktarını açıklamaya devam ediyor. O açıklamayı yapanlardan biri de ING Bank oldu.

ING Bank temmuz ayında taşıt kredisi kampanyasıyla herkesi araba sahibi yapacak!

ING'den beklenmedik bir kampanya geldi. Taşıt kredisi kampanyası sunan banka 400 bin lira limitiyle öne çıkmaktadır. Hayalinizdeki arabaya bu taşıt kredisi ile ulaşmak artık kolay. Pek çok çeşitteki araç için geçerli olan bu kredi fırsatından yararlanabilirsiniz. İşte ING Bank taşıt kredisi detaylar

ING Bank'tan mükemmel güncelleme! Promosyon rakamları emeklileri mutlu etti

Asgari ücretin yükselmesinin ardından emekliler ve emekli yakınları da banka promosyonlarında meydana gelecek güncellemeyi merak ediyordu. ING bank vatandaşın bu merakını giderici paylaşımı yaptı İşte ING Bank'ın güncel promosyonları.

ING Bank emekli promosyonunda çığır açıyor! Milyonlarca kişi zil takıp oynayacak

Bankaların art arda açıkladıkları promosyon rakamları milyonlarca emekliyi sevindirici rakamların gelmesine neden oluyor. Fakat ING bank son yaptığı güncelleme ile herkesi mest etti. İşte ING'nin güncellediği rakamlar.

ING Bank’tan market harcamalarında 250 TL bonus! İşte kampanya detayları!

ING Bank sahipleri market alışverişlerinden karlı çıkıyor. ING Kredi Kart ile toplamda 240 TL bonus kazanabilirsiniz. İşte detaylar!

Ziraat Bankası, Vakıfbank, ING Bank, Akbank ve QNB Finansbank... Bankalardan bomba gelişme. Hücum edeceğiz

Bankalar katından çok önemli bir haber geldi. Bankalar, bayram öncesinde faizleri düşürme kararı aldı. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların bankalara hücum edeceği ifade edildi.

İNG Bank Konut Kredisi Faizleri Haberi

İNG Bank Konut Kredisi Faizleri

İNG bugün itibariyle konut kredisi faizlerinde bir indirim daha gerçekleştirdi. Banka en son 8 Ağustos’ta konut kredisi faizlerinde indirim uygulamıştı. Kredipazarı'nda yer alan habere göre; bugün gelen indirimle beraber İNG sigortalı kampanyalı konut kredisi faizlerini yüzde 1.34’e kadar indirdi. Söz konusu faiz oranı özel bankalar arasındaki en düşük konut kredisi faiz oranı oldu.

İNG Konut Kredisi Faizleri

İNG konut kredisi faiz indiriminin ardından 3 yıl vadeye kadar yüzde 1.39, 10 yıl vadeye kadar ise yüzde 1.34 faiz oranı kullandırmaya başladı. Bu oran bankanın konut kredisine ek uygulanan sigortaların kullanılması halinde kullandırılıyor. Bankanın tabela konut kredisi faiz oranı ise 10 yıl vade için yüzde 1.36 seviyesinde.

İNG Konut Kredisi Hesaplama

İNG’den sigortalı konut kredisi için 150.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama...