19 / 04 / 2024

İnistanbul Evleri satış ofisi

İnistanbul Evleri satış ofisi

İnistanbul Evleri satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirledi. İş GYO Topkapı İnistanbul Evleri’nde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

İnistanbul Evleri satış fiyat listesi!

İnistanbul Evleri satış fiyat listesi 545 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Evleri Nef ve İş GYO tarafından İstanbul Topkapı'da inşa ediliyor...

Inİstanbul Lokal Evleri satılık daire!

Inİstanbul Lokal Evleri satılık daire fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. 48 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede 30 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri satılık!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen proje TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. İş GYO Inİstanbul Gala Evleri satılık seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala Evleri satılık!

Davutpaşa Inİstanbul Gala Evleri satılık daire alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Teslimleri 2017 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede toplam 788 adet ünite yer alıyor.

Inİstanbul Gala Topkapı Evleri satılık!

Inİstanbul Gala Topkapı Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 788 adet ünitenin yer aldığı proje Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Davutpaşa Inistanbul Gala Evleri satış ofisi!

Davutpaşa Inistanbul Gala Evleri satış ofisi ile 444 72 21 telefon numarasıyla iletişime geçebilirsiniz.Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi!

Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Inistanbul Gala Evleri satılık!

Inistanbul Gala Evleri satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Ödeme koşulları kapsamında 30 ay 0 faiz imkanı sunan proje Yenikapı Hızlı Feribos iskelesine 7 dakika uzaklıkta bulunuyor.

İnistanbul Evleri satış ofisi!

İnistanbul Evleri satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirledi. İş GYO Topkapı İnistanbul Evleri’nde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Hak Yapı Essen Park Evleri satılık!

Hak Yapı Essen Park Evleri satılık konut fiyatları 97 bin TL'den başlıyor. 2014 yılında teslimleri yapılacak olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor ve peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Bağ Evleri satılık daire!

Bağ Evleri satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Avrupa Yakası Güneşli Bağcılar'da Yazıcıoğlu İnşaat tarafından 5 blok olarak hayata geçirilen proje banka kredisi kullanımına uygun...

Toya Yapı Toya Vista Evleri satış ofisi!

Toya Yapı Toya Vista Evleri satış ofisi telefon numarası ve adresi şöyle: Merkez Mah. Burnaz Cad. No: 21 Avcılar / İSTANBUL - 0212 590 90 06

İnistanbul Evleri satış ofisi Haberi

İnistanbul Evleri satış ofisi

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Topkapı İnistanbul ‘da daire fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor.


İş GYO Inİstanbul Rezidans projesi 4 kısımdan oluşuyor. Projenin 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçirilen İnistanbul Evleri ‘nde banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. İnistanbul Evleri satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.


Projede sosyal kullanım alanları arasında kapalı otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası, fitness center ve kreş bulunuyor.


Topkapı projesi İnistanbul Evleri İletişim

Telefon:...