19 / 04 / 2024

Inistanbul Gala lokasyon

Inistanbul Gala lokasyon

Lokasyon bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 788 adet ticari ünite yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Topkapı Inistanbul Gala satış ofisi telefon!

Ödemelere göre 30 aya kadar taksit imkanı sağlanan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Topkapı Inistanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Topkapı Inistanbul Gala lokasyon!

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı projede teslimler 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Topkapı Inistanbul Gala lokasyon bilgisi kapsamında TEM' e 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Davutpaşa Inistanbul Gala lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede 788 adet daire bulunuyor. Davutpaşa Inistanbul Gala lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Inistanbul Gala ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İş GYO Inistanbul Gala ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sağlanıyor.

İnistanbul Gala ve Lokal etaplarında cazip kampanya!

İnistanbul Lokal etabında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokal ve Gala etaplarında son 76 daire için ödeme kampanyası sunuluyor...

İnistanbul Lokal ve Gala'da son 76 daireye özel kampanya!

İŞ GYO VE Nef güvencesi taşıyan İnistanbul projesinde Lokal ve Gala etabında son 76 daireye özel ev yenileme kampanyası düzenlendi...

Topkapı Inistanbul Lokal projesi nerede?

İş GYO ve NEF ortaklığında hayata geçirilen Inistanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inistanbul Gala'da satışlar tamamlandı. 2. etabı Inistanbul Lokal projesinde satışlar planlanandan 6 ay önce başladı.

Inistanbul'un 3 aylık getirisi 515 milyon lira!

3 Eylül'de ön lansman dönemi başlayan Lokal'e de şu ana kadar 7 bin 186 talep geldi ve son 3 günde 157 konut satıldı. Inistanbul Gala ve Inistanbul Lokal'de mayıstan bu yana toplam bin 211 konut satışıyla 515 milyon lira ciroya ulaşıldı.

İnİstanbul Gala projesinin ilk etabı satışa sunuldu!

Üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çeken İnistanbul Gala’da, yoğun ilgi nedeniyle yeni üniteler de satışa çıkarıldı.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

İnistanbul Gala satılık daire fiyatları!

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan İnistanbul Gala 'da daire alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İnistanbul Gala satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Nef İş GYO İnistanbul Gala Rezidans nerede?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı Nef İş GYO İnistanbul Gala projesinde teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki Nef İş GYO İnistanbul Gala Rezidans nerede?

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim!

Toplam 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da yükseliyor. Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim için 444 72 21 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Lokasyon bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 788 adet ticari ünite yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Inistanbul Gala lokasyon Haberi

Inistanbul Gala lokasyon

Sosyal kullanım alanları arasında Inİstanbul Gala projesinde kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildiği Inİstanbul Gala projesi toplam 788 adet ticari üniteden meydana geliyor.


Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman? 

Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor. Projedeki...