25 / 04 / 2024

İnka Group inşaat adres

İnka Group inşaat adres

İnka Group Eğlence Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnayet Karahan tarafından kuruldu. 

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Hassankhanı, Mohammadjavad Ahmad Akhoundı ve Seyyedvahıd    Pourhoseınımahmoodab ortaklığında kuruldu. 

Mira Group İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Group İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ljına Tarabıchı tarafından kuruldu. 

Fb Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fb Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Ağaryılmaz ve Fazlı İtak ortaklığında kuruldu. 

Prestij Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Prestij Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Ümraniye 'de kuruldu.

Yücelen Group İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücelen Group İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Msa İnternational Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msa İnternational Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alfaytourı Alraneen ve Mohamed Ben Kark ortaklığında kuruldu. 

Vira Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vira Group İnşaat Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Rouhollah Shourcheh tarafından kuruldu. 

Shams Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shams Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yehıa Tarek Barakat Gad tarafından kuruldu. 

Tetra Group İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Group İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Myrat Amangeldıyev ve Serkan Zorel ortaklığında kuruldu. 

Bir Group İnşaat Demir Çelik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Group İnşaat Demir Çelik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

Kanfash Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanfash Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarek Kanfach, Oubıda Konfoch ve Abdulmoeın Kanfash ortaklığında kuruldu. 

Afrosky Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afrosky Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Açlı Ahmed Mohamud ve Hassan Hashı Muhumed ortaklığında kuruldu. 

Familya Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Familya Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhami Özer tarafından kuruldu. 

İnka Group inşaat adres Haberi

İnka Group inşaat adres

İnka Group Eğlence Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnayet Karahan tarafından kuruldu. 

İnka Group Eğlence Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesislerikurmak, kurulu olanları devir almak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

İnka Group Eğlence Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Cevizlik Mah.Münir Özkul Sk. No.2...