26 / 04 / 2024

İnşaat İş İlanı

İnşaat İş İlanı

Haliç Kongre Merkezi'ne elektrik ve mekanik bakım teknisyeni aranıyor. Bureau Veritas elemanlar arıyor. İşte inşaat sektöründe haftanın iş fırsatları...

Barış Yapı, bay-bayan satış danışmanları arıyor!

Barış Yapı A.Ş. tecrübeli bay-bayan satış danışmanları arıyor

Depremde yıkılan binaların yüzde 30'u tamamlandı! İşler neden bu kadar ağır ilerliyor? Uzman isim 5 maddede açıkladı

6 Şubat Depreminin üzerinden bir yıl geçti. Bu süreçte yıkılan binaların sadece yüzde 30'a yakını yenilenebildi. Peki işler neden bu kadar ağır ilerliyor? Bu sorunun yanıtını Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, 5 madde de açıkladı.

İstanbul'da 30 milyon TL'ye satılan villaların inşaatındaki hatalar şok etti!

İstanbul'da bir villa kentteki inşaatta yapılan eksiklikler görenleri hayrete düşürdü. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, görselleri paylaştı ve "Değişen bir şey yok" dedi. İşte gelen yorumlar...

İnşaat demir fiyatları 4 günde 400 TL arttı! 1 ton inşaat demiri bugün ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına 4 günde tam 400 TL zam geldi. 4 gün önce 22 bin 100 liradan satılan demirin ton fiyatı bugün 22 bin 500 TL oldu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

2000'den önceki binalar için çarpıcı uyarı! Depremde yıkılan binaların beton kalitesi dayanıklılık testini geçemedi!

KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin, depremde yıkılan 300'ü aşkın binadan aldıkları karot örneklerine göre, binaların beton kalitesi dayanıklılık testini geçemedi. 

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fadı Kılanı tarafından kuruldu.

Cey-Lan Turizm Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Cey-Lan Turizm Taşımacılık İnşaat Tarım Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Cey-Lan Turizm Taşımacılık İnşaat Tarım Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

İnşaat sektörü teknolojiyle dönüşecek!

KPMG tarafından yapılan araştırmaya göre, teknoloji, inşaat sektörünü de değişime zorluyor. Peki inşaat sektörü teknolojiyle nasıl değişecek? İnşaat sektörünü neler bekliyor?

Sudan Hartum'daki havaalanını Summa İnşaat yapacak!

Sudan Başbakanı Abdullah Hamduk tarafından, Ulaştırma Bakanlığı'na Hartum yeni havalimanı projesinde daha önce sözleşmeye imza atılan Türk şirketi Summa İnşaat ile devam edilmesinin talimatını verdi.

Enka İnşaat'ın geri alım işlemi tamamlandı!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu'nun geri alımlarla ilgili aldığı 7 Ağustos 2020 tarihli kararına istinaden yapılan alımlar tamamlandı.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin 6'ncı maddesi değişti!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

İnşaat İş İlanı Haberi

İnşaat İş İlanı

Haliç Kongre Merkezi’ne Elektrik Teknisyeni ve Mekanik Bakım Teknisyeni aranıyor

Haliç Kongre Merkezi’ne AG, OG trafo, jeneratör, senkron, scada PLC kontrol sistemlerine hakim; aydınlatma otomasyonu ve bina otomasyonu kullanabilen; UPS, MCC, Kuvvet Tesisatları, Zayıf Akım, Telefon, CCTV, Data Omurga, Yangın vb. tesisatlarına bakım / onarımlarına hakim; Teknik Servis departmanında Elektrik Teknisyeni (Ref: ET) pozisyonu ile çalışacak takım arkadaşı aranıyor.

Ayrıca kazan işletmesini bilen, tercihen belge sahibi; Isıtma, soğutma, havalandırma, sıhhi tesisat ve bina mekanik otomasyonuna hakim; Teknik Servis departmanında ‘Mekanik Bakım Teknisyeni’  pozisyonu ile çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni (Ref: MBK) aranıyor.

Başvurular için Ref. Kodu belirterek [email protected]

Remak, Mimar ve İç Mimar arıyor

Paslanmaz çelik mimari uygulamalar ve paslanmaz çelik kapı imalatlarında çalışacak 30 yaşın altında İngilizce bilen Mimar ve İç Mimar alınacak. İlgilenenlerin...