19 / 04 / 2024

İnşaat malzemeleri ithalat birim fiyatları

İnşaat malzemeleri ithalat birim fiyatları

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Ağustos 2019 sonuçlarına göre, ihracat birim fiyatlarında düşüş sürerken, ithalat birim fiyatlarında artış eğilimi yaşanıyor...

Premegiare Global İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu! 

Premegiare Global İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nasray Mohammed Nasray tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Jingzhi İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jingzhi İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Lıu, Xıaobao tarafından kuruldu.

Marrob İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Marrob İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aleksandr Igranov tarafından kuruldu.

Dik Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dik Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Razman Dzhabraılov tarafından kuruldu.

Hazka İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hazka İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şimşek tarafından kuruldu.

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ebadı ve Mohammad V.M. Gharehlar ortaklığında kuruldu.

İmc Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmc Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özer, İrfan Uluman ve Mithat Erat ortaklığında kuruldu.

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Rocco MArıa Beretta tarafından kuruldu.

Trf İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Trf İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Ebubekir Dalda tarafından kuruldu.

Xpresside İnşaat Malzemeleri Tekstil Dekorasyon Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Xpresside İnşaat Malzemeleri Tekstil Dekorasyon Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de Meral Yakupoğlu  tarafından kuruldu.

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Rihab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fauzia ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemeleri ithalat birim fiyatları Haberi

İnşaat malzemeleri ithalat birim fiyatları

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi, Ağustos ayında tüm göstergeler itibarıyla bir önceki aya göre zayıfladı. İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticareti’nde ihracat değer endeksi Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 11,7 düştü. İhracat Değer Endeksi ise Ağustos ayındaki düşüşe rağmen geçen yılın Ağustos ayının da 3,27 puan üzerinde gerçekleşti.

Ağustos ayı ihracatı 1,73 milyar dolar oldu

Temmuz ayında 4,56 milyon ton olan ihracat, miktar olarak Ağustos ayında 4,57 milyon tona yükseldi. 2019 yılının en yüksek üçüncü aylık ihracatının yapıldığı Ağustos ayında ihracat değer olarak 1,73 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti. Temmuz ayında 0,43 dolar olan ihracat birim fiyatları Ağustos ayında 0,38 dolara geriledi. Geçen yılın Ağustos ayı ihracat birim fiyatı ise 0,51 dolar seviyesindeydi.

İthalat birim fiyatları arttı

İthalat Miktar Endeksi,...