18 / 04 / 2024

İnşaat sektörü değerleme

İnşaat sektörü değerleme

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü 2014’ten memnun, 2015’ten umutlu. Sektör temsilcileri, verimli geçirdikleri 2014 gibi önümüzdeki yılda da yeni projeler, hedefler ve heyecanlara imza atmaya hazırlanıyor

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

İnşaat sektöründe pazar talepleri değişti! Prefabrik evlere olan talep artmaya devam ediyor!

İnşaat sektörü için yeni olmasa da değişen pazar talepleri nedeniyle son yıllarda prefabrik evler ivme kazanmaya devam ediyor.

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

İnşaat sektörüne bir iyi bir de kötü haber! Demir fiyatları 200 TL düştü fakat İstanbul'u teğet geçti!

İnşaat sektörüne son dakika gelişmesi olarak bir iyi bir de kötü haber var. İyi haber inşaat demirine 200 lira indirim geldi. Kötü haber ise demir fiyatlarındaki indirim sadece İzmir, Payas ve Karabük için geçerli. İstanbul'da demir fiyatları değişmedi...

İnşaat sektörü teknolojiyle dönüşecek!

KPMG tarafından yapılan araştırmaya göre, teknoloji, inşaat sektörünü de değişime zorluyor. Peki inşaat sektörü teknolojiyle nasıl değişecek? İnşaat sektörünü neler bekliyor?

İnşaat sektöründe sürdürülebilirlik ön plana çıktı!

Türkiye'nin Paris İklim Anlaşması'nı imzalamasıyla sürdürülebilir şehirler ön plana çıktı. İnşaat sektörü bu değişimi konut üretimine taşımaya hazırlanıyor. 

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Çin'de inşaat sektörü değer kaybetti!

Çin'de inşaat sektörü hisselerinin merkez bankasının Evergrande ile ilgili açıklamalarına karşın eksiye düştü. Çin’in inşaat sektörü yavaşlama sebebiyle değer kaybı yaşadı.

İnşaat sektöründe yeniden değerleme sorunu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu bugünkü köşesinde inşaat şirketlerinde yeniden değerleme sorununu kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'İnşaat şirketlerinde yeniden değerleme sorunu' başlıklı yazısı...

İnşaat sektörünün Nisan 2021 karnesi!

TMB, ekonomi çevreleri ve sektör tarafından ilgiyle takip edilen Nisan 2021 İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nu yayınladı. Peki raporda hangi değerlendirmelere yer verildi? İşte rapordaki genel ekonomi ve inşaat sektörü tespitleri...

İnşaat sektöründe istihdamın artması bekleniyor!

ManpowerGroup İstihdama Genel Bakış Araştırması'na göre, 2021'nin ikinci çeyreğinde istihdamın artması bekleniyor. İstihdamın artacağı sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. 

İnşaat sektörünün 2021 beklentileri!

İnşaat sektörünün güçlü oyuncularından Mesa'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, sektörün 2021 beklentilerine ilişkin konuştu. Mert Boysanoğlu, "İnşaat sektörü de dönüşerek büyüyecek" dedi.

İnşaat sektörü değerleme Haberi

İnşaat sektörü değerleme

Bu yıl yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin özellikle ekonomide oluşturduğu etkiye rağmen başarı grafiğini sürdüren inşaat sektörü, yeni yıla da büyük beklentilerle giriyor.


Ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe 2014, kimi için hareketli geçerken, kimi de iki seçimin yarattığı dalgalanmada sağlam durmakta zorluk yaşadı.


Kaliteli ve markalı projelerin kazandığı süreçten başarıyla çıkan Ankaralı sektör temsilcileri, genel seçimlerin yapılacağı 2015’ten de oldukça umutlu.



Başkent’in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen Mebuskent’i hayata geçiren AYMOR Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, 2014’ün bir önceki yıla göre daha hareketli ve verimli bir yıl olduğunu ifade etti.


Bu yıl 25 Haziran’da açılışı yapılan ve Ankaralılar’dan büyük ilgi gören Mebuskent projesinin yıla damgasını vurduğunu belirten Ayhan, “Hem iş hacmi hem de çalışan sayısı olarak 2014’te ciddi bir büyüme kat...