19 / 04 / 2024

inşaat sektöründe kadın olmak

inşaat sektöründe kadın olmak

CEF Danışmanlık kurucu ortaklarından Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı. Acar, kadınların fazla olduğu şantiyelerin daha düzenli ve keyifli olduğunu söyledi.

İnşaat sektöründe indirim üstüne indirim! Demir fiyatlarına bugün indirim geldi! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 

Bugün inşaat sektöründe indirim haberleri konuşuluyor. İnşattın en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Demir fiyatlarına dün de indirim gelmişti. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Çimento fiyatlarına indirim gelecek mi? 

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına bugün indirim geldi! Peki güncel çimento fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe bugün indirim rüzgarları esiyor. Bugün demirin ton fiyatına indirim geldi. Demir fiyatları düşmeye başladı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 22 Ağustos 2022...

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

İnşaat sektöründe şenlik havası var! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına 500 lira indirim geldi. Geçtiğimiz haftalarda üst üste gelen zam haberleri inşaat sektöründe yıkıma neden olurken, son günlerde peş peşe gelen indirim haberi sektörde şenlik havası yarattı. Demir fiyatları 2022 ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe yeşil çimento dönemi başlıyor! Yeşil Çimento nedir?

İnşaat sektöründe kullanılan çimento ve beton gibi temel yapı malzemelerindeki ürün özelliklerinde değişikliğe gidildi. Teknolojik gelişmeler sayesinde malzeme ve ürün portföyünde değişimler yaşanıyor. Bildiğiniz çimentonun rengini unutun, inşaat sektöründe artık yeşil çimento dönemi başlıyor...

İnşaat maliyet artışı inşaat sektöründe kriz yarattı! Maliyetler yüzde 90 arttı!

İnşaat maliyetleri özellikle son aylarda üst üste gelen zam haberleri ile gündemde yerini almaya devam ediyor. İnşaat maliyetlerindeki fahiş artışlar inşaat sektöründe kriz yarattı ve maliyetler yüzde 90 arttı. Peki İnşaat sektörü şuanda ne durumda? İşte resmi verilerle inşaat sektörü...

İnşaat sektöründe batık kredi tutarı 290 milyon TL'ye ulaştı!

İnşaatlar için kesenin ağzını açan bankalar şimdi sağladığı milyarlarca TL'lik krediyi toplayamama riskiyle karşılaşmış durumda. Kasım 2021'de inşaat sektöründe batık kredi oranı 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 20.6 yükselişle 30 milyar 290 milyon Türk Lirası'na ulaştı.

İMSAD inşaat sektöründe kadın istihdamını artıracak!

Türkiye İMSAD'dan ‘İnşaat Malzemeleri Sektöründe Kadın İstihdamının Artırılmasına Yönelik Tutum Belgesi’ yayımlandı. Yapılması planlanan hedeflerin maddeleri haberimizde...

İnşaat sektöründe ilk üç çeyrek nasıl geçti?

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan inşaat sektöründe 2021 yılının ilk üç çeyreği nasıl geçti?

Rusya'da inşaat sektöründe maaşlar arttı!

Artan maaşlara karşı Rusya vatandaşlarının rağbet göstermediği inşaat sektöründe fiyatlar uçtu. İnşaat işçileri maaşları da 70 binden 80-90 bine çıktı.

İnşaat sektöründe yeni trend yeşil ev!

Son senelerde sürdürülebilir, ekolojik, yeşil, çevre dostu şekillerde adlandırılarak karşımıza çıkan doğayla uyumlu yapılar, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de inşaat sektöründe ön plana çıkmaya başlarken, gelecekle ilgili de önemli ipuçları barındırıyor. 

Rusya inşaat sektöründe son durum ne?

Rusya’da dev altyapı projelerini hayata geçiren en büyük inşaat şirketleri, Devlet Başkanı Putin’e bir mektup ileterek inşaat sektöründe büyük sıkıntılar yaşandığını, sektördeki krizin "ülkenin güvenliği" de dahil olacak şekilde "kabul edilemez riskler" oluşturduğunu belirtti.

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm: İnşaat ikizi geliyor!

Dassault Systemes ve dünya çapında 60 ülkede faaliyette bulunan Fransa merkezli Bouygues İnşaat, inşaat sektörüne yeni bakış açıları kazandırmak için stratejik ortaklıklarını yenilediklerini açıkladı. Ortaklıkla, inşaat sektöründe inşaat ikizi kullanılacak ve sektör verimli hale getirilecek.

inşaat sektöründe kadın olmak Haberi

inşaat sektöründe kadın olmak

Ankara'da çok sayıda inşaat firmasına pazarlama ve satış danışmanlığı hizmeti sunan CEF Danışmanlık'ın kurucu ortaklarından Evren Acar'la inşaat sektöründe kadın olmayı konuştuk. Yirmi yılı aşkın süredir yer aldığı inşaat sektöründe kadın olmanın her zaman avantajını yaşadığını bildiren Acar, "Kadın çalışan sayısının fazla olduğu şantiyeler daha düzenli daha keyifli, temiz ve yüksek performanslı hale geliyor" dedi. 


CEF Danışmanlık'ın hikâyesi nasıl başladı? 

CEF Danışmanlık, yaklaşık 20 yıldan bu yana kesintisiz olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren, gayrimenkul projelerine pazarlama ve satış yöneticiliği yapan bir firma. Ortağım Filiz Kemahlı ile 2013 yılında çıktığımız yolda, Ankara'da toplu konut ve ticari projelere pazarlama, satış ve eğitim konularında uzman ekibimizle danışmanlık hizmeti sunuyoruz.


Çok uzun yıllardır inşaat sektöründesiniz. Türkiye'de sektörün hızlı gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Kariyerimin bir kısmı profesyonel hizmet, bir...