19 / 04 / 2024

İnşaat sektöründe yatırımlar son durum

İnşaat sektöründe yatırımlar son durum

1 Kasım seçimlerinde yeniden tek partinin iktidara gelmesi inşaat ve gayrimenkul piyasasının canlandırdı. İş adamı Bedirhan Akyol ve Çağla Kızılay sandıktan bölgenin istediği sonucun çıkmasıyla inşaat sektörünün canlandığını belirtti.

İnşaat sektöründe hareketlilik başladı!

Siyasi belirsizlik döneminde satışları düşen, projelerine ara veren inşaat sektöründe bayram havası var. Sektörde seçimlerin ardından hareketlilik başladı.

Çağla Kızılay: İnşaat sektöründe yatırımlar artacak!

7 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan olaylar nedeniyle bölgede durma noktasına gelen inşaat ve gayrimenkul piyasası, 1 Kasım seçimlerinin üzerinden henüz birkaç gün geçmesine rağmen canlanmaya başladı.

İnşaat sektöründe yeni dönem! Kadınlar inşaat ustası oluyor!

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor. Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) tarafından hazırlanan "Kadın İnşa Ederse" projesi ile 18-45 yaş arasında kadınlara ustalık sertifikası verilecek.

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı kaldı! 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte peş peşe düşüşe geçerek resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları ne kadar? 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

İnşaat sektöründe beklenen haber! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe beklenen haber geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen zamlarla birlikte yükselişe geçen demir fiyatlarına indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Mart 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektörü sil baştan: Yerel yönetimler ilk adımları attı! 

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan deprem felaketlerinin ardından inşaat sektöründeki son durumu kaleme aldı. Samet Hızalan yazısında inşaat sektöründe nelerin değiştiği ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Hızalan'ın "İnşaat Sektörü Sil Baştan" başlıklı o yazısı... 

İnşaat sektöründe zam yağmuru! Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 2 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü, demir fiyatlarına gelen zamlarla yerinden oynadı. İnşaat sektöründe resmen zam yağmuru başladı. Demir fiyatları tavan yaptı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörüne sevindiren indirim haberleri gelmeye başladı. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına 15 Kasım 2022 Salı günü büyük indirim geldi. İnşaat sektöründe indirim rüzgarları eserken, vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe yatırımlar son durum Haberi

İnşaat sektöründe yatırımlar son durum

1 Kasım seçimlerinde yeniden tek partinin iktidara gelmesi inşaat ve gayrimenkul piyasasının canlandırdı. İş adamı Bedirhan Akyol, sandıktan bölgenin istediği sonucun çıktığını belirtti. Gayrimenkul danışmanı ve iş kadını Çağla Kızılay ise sandıktan çıkan sonucun piyasayı ciddi anlamda hareketlendirmesini beklediklerini vurguladı. 7 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan terör olayları nedeniyle bölgede durma noktasına gelen inşaat ve gayrimenkul piyasası, 1 Kasım seçimlerinin üzerinden henüz birkaç gün geçmesine rağmen canlanmaya başladı. İşadamı Bedirhan Akyol, daha önceki koalisyon dönemlerinde batma durumuna geldiklerini belirterek, "Herkes Diyarbakır'ı terk edelim, 'Nasıl yapacağız?' derdindeydi. Sadece Diyarbakır değildi, yani İstanbul'a gidersen orası da aynı duruma düşerdi. İstikrar olmazsa orası ne yapacak? Burada yaşanan olaylardan sadece iş adamları mağdur olmadı, yoksul insanlar da mağdur oldu." dedi. AK Parti iktidarından sonra...