24 / 04 / 2024

İnşaat Zirvesi 2019

İnşaat Zirvesi 2019

AYİDER, sektör paydaşlarını “İnşaat Zirvesi”nde bir araya getiriyor. 2020 yılından beklentiler, kentsel dönüşümün geleceği gibi konular da gündeme taşınacağı zirve, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Tek-Art İnşaat'ın 2019 yılı zararı, geçmiş yıl zararlarına ilave edildi!

Tek-Art İnşaat'ın 2019 yılı zararının Sermaye Piyasası Mevzuatına göre, geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesine ilişkin talebi 101 milyon 790 bin 81,484 TL tekabül eden kabul oyu ile oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi 2019 Kasım'da yüzde 0,7 arttı!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) verilerine göre Euro Bölgesi'nde İnşaat üretimi 2019 Kasım ayında bir önce aya göre yüzde 0,7 artış gösterdi.

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

AYİDER, İnşaat Zirvesi'nde sektörü bir araya getiriyor!

AYİDER, sektör paydaşlarını “İnşaat Zirvesi”nde bir araya getiriyor. 2020 yılından beklentiler, kentsel dönüşümün geleceği gibi konular da gündeme taşınacağı zirve, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

1. sınıf inşaat maliyetleri 2019'da ne kadar?

İnşaat maliyet bedelleri Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirleniyor. Peki 1. sınıf inşaat maliyetleri 2019'da ne kadar?

TOKİ Bartın Dallıca 2019 kura çekilişi bugün!

TOKİ Bartın Dallıca 2019 kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede toplam 423 adet konut bulunuyor.

Aydın Kuyucak TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Kuyucak TOKİ 2019 projesi için başvurular başladı.

İnşaat patronları 2019 Haziran konut satış rakamlarını değerlendirdi!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt,  Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Masar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmad Ghassan Altınawı konut satış rakamlarını değerlendirdi...

İnşaat Zirvesi 2019 Haberi

İnşaat Zirvesi 2019

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER), sektör paydaşlarını “İnşaat Zirvesi”nde bir araya getiriyor. Yapı malzeme, inşaat firması gibi 19 firmanın stantlarıyla yer alacağı zirvede, 2020 yılından beklentiler, kentsel dönüşümün geleceği gibi konular da gündeme taşınacak.

İnşaat Zirvesi'nde, inşaat sektörü ve kentsel dönüşüm konuşulacak. Zirve  3 Aralık Salı günü gerçekleştirilecek.