24 / 04 / 2024

inşaatlara sokağa çıkma yasağı izin

inşaatlara sokağa çıkma yasağı izin

İçişleri Bakanlığı, 15 ilde 15 Mayıs 24.00'ten 19 Mayıs 24.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin valiliklere genelge gönderdi. Genelgede acil inşaat firmalarının faaliyetlerine devam edeceği belirtildi...

Acil inşaat firmaları faaliyetlerine devam edecek!

9-10 Mayıs tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, büyük inşaat şirketlerinin, sağlık hizmetlerinin kapasitesini arttırmaya yönelik acil inşaat firmaları faaliyetlerine devam edecek...

Büyük inşaatların çalışmalarına izin verildi! 

23-26 Nisan tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, büyük inşaat şirketlerinin, sağlık hizmetlerinin kapasitesini arttırmaya yönelik acil inşaat firmalarının çalışmalarına izin verildi.

Deprem uzmanı İzmir'i işaret etti! Bugün olmazsa yarın deprem olacak! İzmir'in riskli yerleri açıklandı!

Deprem uzmanı İzmir'i işaret etti! Bugün olmazsa yarın deprem olacak! İzmir'in riskli yerleri açıklandı!

Her dediği çıkan İslam Memiş alım için yeni tarihi açıkladı! Acele edin rekor geliyor!

Altın fiyatlarındaki son durum milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Her dediği çıkan İslam Memiş alım için yeni tarihi açıkladı! Acele edin rekor geliyor!

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Gram altın bu tarihte tam 1.550 TL olacak! İslam Memiş'in tek tek açıkladığı bu tarihi duyanın adeta aklı başından gitti

Gram altın bu tarihte tam 1.550 TL olacak... İslam Memiş'in tek tek açıkladığı bu tarihi duyanın adeta aklı başından gitti... Hemen bakın...

Ziraat Bankası müşterileri için 28 Şubat'a kadar vakit var! Kesin yapın

Ziraat Bankası müşterilerinin faydalanması için 28 Şubat'a kadar çok önemli bir kampanya başlatıldı. Ziraat Bankası müşterilerinin 28 Şubat'a kadar bu imkandan faydalanması gerekiyor. Aksi takdirde imkandan faydalanmaları mümkün olmayacak.

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı! Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı... Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor...

Salgından sonra kendimizi sokağa atıp, 150 milyar TL harcadık!

Türk halkı salgın nedeniyle evde kapalı kaldığı yaklaşık iki yılın ardından kendini sokağa atarak adeta para saçtı. Bu dönemde restoran ve otel gibi ev dışı tüketim sektöründeki işletmelerde harcanan para dudak uçuklattı.

Asgari ücret için son dakika açıklaması Bakan Bilgin'den geldi! Açıklamayı duyanın ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!

Asgari ücret için son dakika açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Asgari ücret açıklamasını duyanın ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen siz de bu açıklamaya bir bakın...

TOKİ Denizli projesi için beklenen tarih açıklandı! Tam 159 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli projesi için ihale tarihini açıkladı. TOKİ Denizli projesinde toplam 159 konut yer alacak.

KYK borçları, maske cezaları, kredi kartı borçları… Borçlar tek tek silinecek! Torba Yasa artık Meclis’te

Milyonlarca insanı kapsayacak olan torba yasa için sayılı günler kaldı. Torba yasa, KYK borçlarını, maske ve sokağa çıkma yasağı cezaları, kredi kartı borçları gibi konuları ele alırken detaylar ise tek tek belli olmaya başladı… İşte detaylar…

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için hayati rakamı açıkladı! Elinde dolar olanlar acil bakın! Öyle bir rakam geliyor ki

Dolar/TL kuru bugün 18,44 TL seviyesi ile rekora imza attı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise dolar için hayati rakamı açıkladı. Elinde dolar olanlar acil bakın!

Enerji fiyatları halkı sokağa döktü! 70 bin kişi hükümeti protesto etti

Çekya’nın başkenti Prag’da 70 binden fazla protestocu, artan faturalar ve Rusya-Ukrayna savaşında hükümetin taraflı politikasına karşı sokağa döküldü.

inşaatlara sokağa çıkma yasağı izin Haberi

inşaatlara sokağa çıkma yasağı izin

İçişleri Bakanlığı, 15 ilde 15 Mayıs 24.00'ten 19 Mayıs 24.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili valiliklere genelge yolladı.

Genelgeye göre, 15 Mayıs Cuma günü market, bakkal, manavlara ek olarak kasaplar da saat 23.00'e kadar faaliyetlerini sürdürecek. 

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 16 ve 17 Mayıs'ta market, bakkal, manav ve kasaplar ile online satış yapan işletmeler açık olmayacak.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, genelgede, koronavirüs salgınının görüldüğü andan itibaren, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda; salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok önlemin yürürlüğe konulduğu ifade edildi.

Sokağa çıkma yasağı kapsamında faaliyetine izin verilen kurum ve kuruluşların arasında inşaat firmaları da...