19 / 04 / 2024

INTERNI House In Motion sergisi

INTERNI House In Motion sergisi

Tabanlıoğlu Mimarlık “housEmotion” yerleştirmesi ile Milano’da INTERNI “House In Motion” sergisinde yer alacak...

İnşaat sektöründe dev binanın yapımı 140 saat sürdü!

Avrupa'nın en büyük 3D baskı inşaat tekniği ile yapılmış olan tek binası The Wave House Veri Merkezi, sadece 140 saatte tamamlandığı kaydedildi. 

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özbuğan tarafından kuruldu.

Alb Tiny House Konteyner İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alb Tiny House Konteyner İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Albayrak tarafından kuruldu.

House B peşin ödemelerde yüzde 10 indirimle satışta! Yeni proje! 

House B projesinde konut satışları peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatıyla devam ediyor. Peki House B projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Alpiş Viale House 4 milyon 69 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Alpiş Viale House, Alpiş İnşaat tarafından Bursa ili, Nilüfer İlçesi, Kayapa Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Alpiş Viale House konut fiyatları ne kadar? Alpiş Viale House'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Alpiş Viale House projesi ile ilgili ayrıntılar.

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Özlenen Güneş tarafından kuruldu.

Konut ve kira fiyatları arttı, Tiny house (küçük ev) kalıcı konut oldu! Üstelik vergiye tabi değil

Önce pandemi daha sonra depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), yükselen konut ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak kullanılmaya başlandı. Üreticilerin şehir içinde bu küçük evler için istasyonlar sunması, çoğu yazlık bölgede de tiny house köylerinin oluşması

INTERNI House In Motion sergisi Haberi

INTERNI House In Motion sergisi

Interni dergisinin düzenlediği ‘House In Motion' sergisi, Università degli Studi di Milano'da gerçekleştirilecek. Bu yıl INTERNI “House In Motion” sergisinde Tabanlıoğlu Mimarlık da Nurus işbirliğinde “housEmotion” yerleştirmesi ile yer alıyor.

Üretim ve kurulumu Nurus tarafından gerçekleştirilen, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı enstalasyon,‘EV’in koruyucu ve kucak açan konforunu, ‘EV’in sınırları ile belirlenen kontrol duygusunu ve yarı saydam duvarlardan çıkarak, daha geniş toplumla öz–etkileşimin gerçekleştiği “dışarısı” ile teması temsil ediyor.

Sergideki Tabanlıoğlu Mimarlık / Nurus “housEmotion” yerleştirmesi 16 – 28 Nisan tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.