16 / 04 / 2024

İntes Yapı

İntes Yapı

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığında geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesi Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday.

Başakşehir'de geniş daire konsepti!

Çolakoğlu Group - Bordo Yapı - İntes Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Mostar Life Grand Houses, CNR Emlak Fuarı’nda basın karşısına çıktı.

Milyonlarca yapı stoku güvensiz!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, "Risk haritaları çıkarmalı ve buna dayalı olarak riskleri yenilikçi yaklaşımlar ve uygun yapı standartlarıyla asgariye indirmeye gayret etmeliyiz" dedi...

Başakşehir Mostar Life konut fiyatları 2017!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükselen Mostar Life Grand Houses projesinde fiyatlar 883 bin TL'den başlıyor. Projede 332 adet konut yer alıyor...

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Mostar Life Başakşehir 2017 güncel fiyatları!

Mostar Life Grand Houses projesi İstanbul Başakşehir'de Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 883 bin TL'den başlıyor...

Mostar Life Grand Houses basın toplantısı 24 Mart'ta!

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı, Başakşehir’de 435 milyon TL’lik yatırımla Mostar Life Grand Houses projesine imza atıyor.

Yapım malzemelerinde fiyat farkı yeniden ele alınmalı!

İNTES Başkanı Koloğlu, dövize dayalı maliyetler ile üretilen yapım malzemeleri ve girdilerde fahiş artışlar meydana geldiğini belirterek ‘fiyat farkı’ esaslarının yeniden ele alınması gerektiğini söyledi.

Mostar Life Grand Houses basın toplantısı ertelendi!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Mostar Life Grand Houses basın toplantısı 15 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı, Başakşehir’de 435 milyon TL’lik yatırımla Mostar Life Grand Houses projesine imza atıyor.

Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan Vadişehir projesi Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen projede 615 daire bulunuyor. Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Başakşehir Vadişehir satış fiyatları!

Başakşehir Vadişehir satış fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. 50 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası ile yükseliyor.

İntes Yapı Haberi

İntes Yapı

İnşaat sektörünün önde gelen markaları, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı, Başakşehir'in en iddialı projesi Mostar Life Grand Houses'u geliştirdi. Deprem güvenliğinden zemin etüdlerine, ıslak zeminlerden yalıtıma kadar en yüksek inşaat teknolojilerinin kullanıldığı Mostar Life Grand Houses projesi 15 blokta 354 konut olarak planlandı. 


Geniş aileler için özel olarak tasarlanan, 1+1 ve 2+1 dairelerin bulunmadığı projede yer alan 3+1'ler 190 metrekare, 4+1'ler 213 ila 253 metrekare, 5+1'ler ise 304 metrekare büyüklüklere sahip. Her bloktan kapalı otoparka direkt ulaşım kolaylığı. 5+1 dairelerde hamam keyfi sunulurken, 5+1 bloklar 5 kat ve her katta 2 daire olarak tasarlandı.


Mostar Life Grand Houses'da sadece 2 blokta yer alan ve iki ayrı metrekarede 28 adet 4+1 ve 4+1 Lux yalı dairesi de mevcut.


Cazip ödeme...