28 / 03 / 2024

intesin yeni başanı kimdir

intesin yeni başanı kimdir

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 25'inci Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan seçimlerde yeni Yönetim Kurulu belirlendi. İNTES'inYönetim Kurulu Başkanlığı'na, Kolin İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Celal Koloğlu seçildi....

Hisse yatırımına yeni başlayanlar dikkat: Portföyünüz 100 bin, 500 bin, 1 milyon TL olduğunda kaç hisseniz olmalı? 

Yatırımcılar, hisse yatırımına nasıl başlanması gerektiğini merak ediyor. Peki yatırıma yeni başlayanlar neler yapmalı, kaç hisse almalı? Yatırımcı Onur Demir, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Merkez Bankası'nın yeni başkanına dolardan ilk tepki! Dolar rekor tazeledi! 5 Şubat 2024 dolar/TL ne kadar?

Merkez Bankası'nın Başkanı Hafize Gaye Erkan hafta sonu görevinden istifa etmesinin ardından yerine Fatih Karahan atandı. Kritik kararın ardından dolar yeni haftada rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? 5 Şubat 2024 dolar kuru kaç lira? 5 Şubat 2024 dolar kuru.

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

GİGDER’in yeni başkanı Bayram Tekçe oldu!

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER), gerçekleştirdiği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Yönetim Kurulu Başkanı’nı da belirledi. GİGDER’in yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu.

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yeni Başkanı oldu. Peki, Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Beklenen haber geldi! Merkez Bankası’nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan oldu!

Merkez Bankası’nın yeni başkanı açıklandı. Merkez Bankası’nın yeni başkanlığına Hafize Gaye Erkan atandı. İşte detaylar!

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Aile Bakanlığı`ndan müjde! Başvurana anında 2.157 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sunduğu hizmetlerden biri de istihdam yardımıdır. Vatandaşlara sağlanan bu destek ile işe yeni başlayan vatandaşlar 2150 TL'ye kadar destek başvurusunda bulunabiliyor.

İstanbulkart sahipleri çok şanslı! Yeni başladı! Paranız karta iade edilecek

İstanbul’da yaşayan vatandaşların her alanda kullanabildiği İstanbulkart ile ilgili yeni bir kampanya başladı. Buna göre İstanbulkart ile Halk Bakkallarda ödeme yapanlara ödemelerinin yüzde 20’si kartlarına iade edilecek.

Altın bebek hediyeleri 820 TL'den başlıyor! Üstelik yüzde 20 indirim! Koçaklar altın 13 Ekim 2022 fiyatı listesi 

Koçaklar altında altın bebek hediyeleri 820 TL'den başlıyor. Yeni doğan veya doğum günleri için altın hediye arayanlar için büyük fırsat başladı. Peki bebek altın hediyeleri ne kadar? Altın hediye kaç TL? iŞTE Kocaklar altın 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

intesin yeni başanı kimdir Haberi

intesin yeni başanı kimdir


Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 25'inci Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan seçimlerde yeni Yönetim Kurulu belirlendi. İNTES'inYönetim Kurulu Başkanlığı'na, Kolin İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Celal Koloğlu seçildi. İNTES' in 50'nci kuruluş yıldönümüne denk gelen 25'inci Genel Kurulu, 6 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen protokol ve açılış konuşmalarıyla başlamıştı. İkinci günkü genel kurul çalışmalarının ardından 8 Aralık 2013 günü Yönetim Kurulu, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyelikleri seçimleri yapılmıştı.Yapılan seçimler sonucunda, 12 yıl süresince Şükrü Koçoğlu'nun başkanlık görevini yürüttüğü İNTES'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Celal Koloğlu seçildi. 


'Bu bir bayrak yarışı' Devir teslim töreninde veda konuşması yapan Şükrü Koçoğlu, Celal Koloğlu'na başarılar dileyerek, "İNTES'in başarüannın ve hizmetlerinin yeni dönemde daha da artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi. İNTES Başkanı Celal Koloğlu ise, "Sayın Şükrü...