16 / 04 / 2024

İnvest İnşaat Vadi Koru projesi

İnvest İnşaat Vadi Koru projesi

Toplam 246 adet konut ve 92 adet ofisten meydana gelen İnvest İnşaat Vadi Koru projesi Invest İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki İnvest İnşaat Vadi Koru nerede?

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.

Garant Invest İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Garant Invest İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 milyon TL sermaye bedeli ile Aksa Group LLP. tarafından kuruldu.

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayrullah Mümin tarafından kuruldu.

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tobıas Maık Waechter tarafından kuruldu.

Aces Invest İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aces Invest İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Aras İsazade ve Erdal Çolak ortaklığında kuruldu.

Emak İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emak İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye beedeli ile Osman Telli tarafından kuruldu.

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kıngsley George Magboh tarafından kuruldu.

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zakaria Tebbal tarafından kuruldu.

Ars İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Tuğfan Arslan tarafından kuruldu.

Yard Invest İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yard Invest İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aslı Resmiye Sarı, Tuba Yardı ve Tuğçe Yardı ortaklığında kuruldu.

Priem Capital İnvest İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Priem Capital İnvest İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ademı Aralbayeva ve Derviş Bülbül ortaklığında kuruldu.

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Saklıvadi ön talep topluyor! Yeni proje! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Saklıvadi projesi için ön talep topluyor...

İnvest İnşaat Vadi Koru projesi Haberi

İnvest İnşaat Vadi Koru projesi


Toplam 246 adet konut ve 92 adet ofisten meydana gelen İnvest İnşaat Vadi Koru projesinde üç konut bloğu, iki ofis bloğu bulunuyor.


Invest İnşaat tarafından yükselen İnvest İnşaat Vadi Koru Evleri'nde 1+0 ile 3+1 arasında daire seçenekleri sunuluyor.


2019 yılı Temmuz ayına kadar tamamlanması öngörülen İnvest İnşaat Vadi Koru rpojesinde sosyal alanları içerisinde; fitness, sauna, otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu yer alacak. 


İnvest İnşaat Vadi Koru nerede?



İnvest İnşaat Vadi Koru projesi 5 blok şeklinde İstanbul Kağıthane-Ayazağa'da Vadistanbul'un yanındaki arsada inşa edilecek.


Vadi Koru iletişim bilgisi!

Tel:  0212 465 51 00 

Web: www.investinsaat.com


Pınar...