28 / 03 / 2024

İpek Diamond Evleri

İpek Diamond Evleri

İpekar İnşaat'ın hayata geçirdiği 'İpek Diamond Projesi' konut almak isteyenlere bahar fırsatı sunuyor. Kayseri'nin kalbinde Erciyesevler'de yer alan projede peşin alımlarda bahara özel yüzde 12'lik indirim uygulanıyor.

İpek Diamond Evleri'nin örnek dairelerine yoğun ilgi!

İPEK Grup bünyesinde kurulan İpekar İnşaat'ın 130 daireden oluşan İpek Diamond Evleri'nin örnek daireleri yoğun ilgi görüyor. İpekar Satış Sorumlusu Kamuran Hopur Erciyesevler bölgesinde örnek daire hakkında bilgi verdi..

Kayseri İpek Diamond nerede?

İpek Diamond konut projesinde yer alan dairelerin alanları 240 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki satış süreci devam eden Kayseri İpek Diamond nerede?

İpek Diamond ödeme!

İpek Diamond ödeme planına haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplamda 130 adet daireden meydana gelen Kayseri İpek Diamond Evleri projesinde daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kayseri İpek Diamond Evleri iletişim!

Farklı sektörlerdeki iştiraklerine devam eden İpek Mobilya, İpekar İnşaat imzası ile İpek Dİamond Evlerini hayata geçiriyor. Kayseri İpek Diamond Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesine başvuranlar hemen bakın! Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi?

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettiği Yenişehir Evleri projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? 

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

Blue Diamond’tan pırlantalarda yüzde 50 indirim! 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Pek çok kadının hayalini süsleyen pırlanta takılarda Blue Diamond, dev bir indirim kampanyasına imza atıyor.

TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?

TOKİ sosyal konut başvuruları duyurulduğu ilk günden beri büyük bir ilgi gördü. Vatandaşlar, bu konuya dair pek çok soru soruyor. Onlardan biri de “TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?” İşte merak edilen yanıtlar!

Blue Diamond fiyatları indirdi! Blue Diamond 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Mücevher markası Blue Diamond’ın fırsat günlerine özel pek çok ürününde %50’ye varan indirim fırsatı sizler bekliyor. İşte Blue Diamond 31 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sur Yapı tatil evleri Antalya nerede? Sur Yapı tatil evleri nerede yapılacak?

Sur Yapı tatil evleri, pek çok tatilcinin araştırdığı konuların başında gelmektedir. Tatil seçenekleri içinde yer alan Sur Yapı tatil evleri Antalya’ya dair merak edilenler!

Blue Diamond’da net %15 indirim! 12 Eylül 2022 Blue Diamond fiyat listesi…

Mücevher markası Blue Diamond’ın ‘Süper Fırsat’ günlerine özel pek çok ürününde %50 indirim fırsatı var.

Türkiye’deki ilk kiracı hareketi mücadelesi: Umut Evleri sakinleri konutlarına kavuşuyor!

12 Kasım 1999’daki Düzce depreminde evleri yıkılan kiracı depremzedeler, yürüyerek Ankara’ya gidip Abdi İpekçi Parkı’nda 176 gün boyunca nöbet tutarak ve davadan davaya koşarak verdikleri hukuk mücadelesinde galip geldi. 

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri projesini tanıttı!

32 yıldır pek çok başarılı projeye imzasını atmış olan Ege-Koop'un 13. Onur Projesi olan İzmir Körfezi Evleri, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

İzmir Körfezi Evleri 200 milyon lira mal olacak!

32 yıldır pek çok başarılı projeye imzasını atmış olan Ege-Koop'un 13. onur projesi olan İzmir Körfezi Evleri, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

Kayseri İpek Diamond'da bahar indirimi başladı!

İpekar İnşaat'ın hayata geçirdiği 'İpek Diamond Projesi' konut almak isteyenlere bahar fırsatı sunuyor. Kayseri'nin kalbinde Erciyesevler'de yer alan projede peşin alımlarda bahara özel yüzde 12'lik indirim uygulanıyor.

İpek Diamond Kayseri'de yıl sonu kampanyası!

İpekar İnşaat İpek Diamond Kayseri'de yıl sonu kampanyası başladı. İpek Diamond Kayseri projesinde toplam 130 adet daire bulunuyor.

İpek Diamond Evleri Haberi

İpek Diamond Evleri

İpekar İnşaat'ın hayata geçirdiği 'İpek Diamond Projesi' konut almak isteyenlere bahar fırsatı sunuyor. Lokasyon olarak, ulaşım, eğitim, sağlık, alışveriş merkezi, market gibi kurum ve kuruluşlara çok yakın, Kayseri'nin kalbinde Erciyesevler'de yer alan projede peşin alımlarda bahara özel yüzde 12'lik indirim uygulanıyor.


İpeksaray AVM'den sonra ilk konut projesi olan İpek Diamond, tüm müşterilerine 3 bin 700 metrekarelik peyzaj alanıyla birlikte yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, spor yapabilecekleri tesisler, tıpkı eski mahalle arkadaşlıklarının ve komşuluklarının yakalanabileceği özlenen bir hayatı sundu. 2016 eylül ayında hayatın başladığı İpek Diamond'da son daireler sonbaharda teslim edilecek. En son trendlerden oluşan ve son derece kaliteli malzemelerle oluşturulmuş akıllı ev sistemleriyle hayatı kolaylaştıran projede 5 bloktan oluşan 235, 240 ve 280 metrekarelik 4+1 daireler yer alıyor.



Sabah


Web: