28 / 03 / 2024

İş GYO İnistanbul projesi evleri

İş GYO İnistanbul projesi evleri

411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükselen İn istanbul projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyor. Projede 3565 adet daire yer alıyor. Peki İş GYO İnistanbul projesi nerede?

İş GYO İnistanbul projesi ev fiyatları!

İş GYO İnistanbul projesi ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Nef İş GYO İnistanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor.

İş GYO Topkapı İn İstanbul projesindeki 4 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı. İşte İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değeri... 

İş GYO 2020'de 178,4 milyon TL'lik 231 konut sattı!

İş GYO'nun portföyünde bulunan Manzara Adalar, Topkapı İnistanbul ve Ege Perla projeleri kapsamında, 2020 yılı içerisinde toplam satış değeri KDV hariç 178,4 milyon TL olan 231 adet konut satıldı. 

İş GYO Topkapı İnistanbul değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2905 ada, 17 No'lu Parsel'de yer alan Topkapı İnistanbul projesinin 10 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO 2018'de 193 milyon TL'lik satış yaptı!

İş GYO tarafından satışların devam ettiği Ege Perla, Manzara Adalar ve İnistanbul'da yaklaşık 193 milyon TL tutarında satış gerçekleştirildi...

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları!

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksit ödemeleri, daire teslimlerinden sonra başlıyor...

İş GYO-Nef İnistanbul Konsept fiyatlar!

İş GYO-Nef İnistanbul Konsept fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Konsept Evleri'nde daireler 2018 sonunda teslim edilecek...

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri!

Konum bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunan proje toplam 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri kapsamında 0,79 faiz avantajı sağlanıyor.

Inistanbul Lokal Topkapı'da fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef'in yeni projesi İnistanbul'a ön talep döneminde 7 bin 186 kişiden talep geldiği açıklandı. Konutların fiyatı 345 bin liradan başlıyor.

İş GYO Sign of the City Awards'tan 2 ödül aldı!

Ödüllü bir portföye sahip olan İş GYO, değerlendirmeler sonunda Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi ile “En İyi Ofis”, İnistanbul projesi ile “En İyi Mimari Tasarım” kategorilerinde ödül aldı.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef teslim tarihi!

Lokasyon bilgisine göre Ataköy’e 7 kilometre uzaklıkta bulunan proje 5 bin TL peşinatla 2+1 daire sahibi olunabiliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO Nef teslim tarihi 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

İş GYO İnistanbul projesi evleri Haberi

İş GYO İnistanbul projesi evleri

İş GYO İnistanbul projesi nerede? sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim.


İnistanbul projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor.


411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen İş GYO İnistanbul projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Daire fiyatlarının 320 bin TL’den başlangıç gösterdiği İş GYO Nef İnistanbul projesinde banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.


İn İstanbul projesinde otopark, sinema, asansör, oyun alanları, yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası ve fitness center gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


İş GYO İnistanbul projesi nerede?

Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı...