25 / 04 / 2024

İş GYO uluslararası kredi notu

İş GYO uluslararası kredi notu

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi.

Fuzul GYO 2024'te gayrimenkul projelerinden 529.4 milyon TL uluslararası satış hasılatı hedefliyor! 

Fuzul GYO 2024'te Avrasya 2, Avrasya 3, Barbaros 48 ve diğer projelerinden 529 milyon 447 bin TL uluslararası satış hasılat tutarı elde etmeyi hedefliyor. 

Vakıf GYO İUFM B Kule'nin değeri 6 milyar TL'yi aştı! 

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi B Kule'nin kat irtifakı kurularak tamamlanması halinde bugünkü toplam hasılat değeri KDV dahil 6 milyar 147 milyon 834 bin TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için UNTD İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerini açıkladı!

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerini açıkladı. Peki Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik ticari alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a sattı!

Vakıf GYO, Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerleme raporunu yayınladı. İşte Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri...

Halk GYO İFM ofis kulelerinin değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bünyesinde inşası süren "Halk Ofis Kuleleri"nin KDV dahil toplam satış değeri 2 milyar 825 milyon 26 bin 200 TL olarak belirlendi.

Vakıf GYO'nun kredi derecelendirme notları belli oldu!

Vakıf GYO'nun Uzun Vadeli Uluslararası Yerel Para Notu BB, Uzun Vadeli Ulusal Notu AAA, Kısa Vadeli Uluslararası Yerel Para Notu ve Kısa Vadeli Uluslararası Yabancı Para B olarak belirlendi.

Deniz GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

Deniz GYO'nun KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülen kredi derecelendirme süreci sonucunda; Uzun Vadeli Ulusal Notu AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu A-1, görünümleri ise olumlu olarak belirlendi. 

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

Emlak Konut GYO'nun hisseleri uzun vadede kazandıracak!

Tera Yatırım Uluslararası Piyasalar Stratejisti Mehmet Bilal Bircan, Emlak Konut GYO'nun hisselerinin orta ve uzun vadede kazandıracağını söyledi. 

Vakıf GYO İFM projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Ümraniye ilçesinde konumlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

İFM Halk GYO ofis kuleleri 2020 yıl değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi "Halk Ofis Kuleleri"ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

İş GYO uluslararası kredi notu Haberi

İş GYO uluslararası kredi notu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kredi derecelendirme notunun teyidi hakkında açıklama yaptı.

SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi.

İş GYO'nun KAP açıklaması:
SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit etmiştir. Kredi derecelendirme raporuna ekte yer verilmiştir.

Dosya için