25 / 04 / 2024

İş yurtları bünyesinde kiracı olan işletmeler

İş yurtları bünyesinde kiracı olan işletmeler

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlem çalışmaları kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Abdulhamit Gül, iş yurtları bünyesinde kiracı olan işletmelerden bu süreçte kira alınmayacağını da bildirdi…

İŞKUR açıkladı! İnşaat bünyesinde işçi alımı yapılacak...

İŞKUR, güncel personel alımlarına devam ediyor, ve sayfasından açıklamalarda bulunuyor. Buna göre, GEMTAŞ GEMLİK İnşaat bünyesine işçi alımı yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Altus AL 7103 L çamaşır makinesinde büyük fırsat! En uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nereden alınır?

Altus, birçok teknolojik özelliği bünyesinde barındıran AL 7103 L çamaşır makinesini satışa çıkardı. Peki, en uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nerede satılıyor? AL 7103 L çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda alıma ilişki tüm bilgilere ver verildi.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deneyimli ve deneyimsiz tam 217 personel alacak! KPSS şartı yok! Acele edin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPER bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim, hastane ve uzman alanlarında KPSS şartsız personel alacak. Yayımlanan ilanlara göre adaylardan KPSS şartının talep edilmediği öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden tarihi personel alımı! Rekor sayıda personel alacak! Tek tek açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı için açık kadrolar belli oldu.

İŞKUR resmen açıkladı! En az 1.641 büro personeli alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

İŞKUR bünyesinde 81 ilde en az ilkokul mezunu toplam 1.641 büro personeli alacağını açıkladı. Başvuruları sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda personel alacak! Hemen başvuru tarihi 14 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 403 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. KPSS şartının aranmadığı başvurularda son başvuru tarihinin 14 Mayıs olduğu öğrenildi.

İŞKUR’dan müjde üstüne müjde! Bu sefer kendi bünyesine çok sayıda personel alınacak!

İŞKUR tarafından bu defa kendi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere toplam 125 personel alımı yapılacağını paylaştı.

İŞKUR 26 ilde büro personeli alımı yapıyor! 125 kişilik kontenjan için hangi iller kaç kişi alacak?

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 125 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de 30 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanan ilana göre, İŞKUR 26 şehirdeki taşra teşkilatına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B fıkrası uya

İçişleri Bakanlığı 355 sözleşmeli personel alımı yapacak! Avukat, Büro Personeli, Psikolog, Mühendis…

İçişleri Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 355 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Merkez ve Taşra Teşkilatında görevlendirilmek üzere farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, adaylarda aranan şartlar nelerdir?

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması! 74 odalı otel B-B Hotel Grubu'na kiralanacak!

Peker GYO Global GMBH şirketi bünyesinde süren Solingen projesinde yer alan mevcut binanın 74 odalı otele dönüştürülmesi ile ilgili konsept çalışmaları tamamlandı. İşte son dakika gelişmeleri...

İş yurtları bünyesinde kiracı olan işletmeler Haberi

İş yurtları bünyesinde kiracı olan işletmeler

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını önlemi kapsamında sıkı çalışmalar yapılıyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yapılan çalışmalar kapsamında iş yurtları bünyesinde kiracı olan işletmelerden kira alınmayacağını belirtti.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; dünyanın olağanüstü günlerden geçtiğini, yeni koronavirüs salgınının her an dikkat ve tedbir gerektirdiğini belirten Gül, Türkiye'nin de bu salgına karşı her türlü tedbiri aldığını, sürecin şeffaf şekilde yürütüldüğünü ifade etti.

Bu hastalığa yakalanıp hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Bakan Gül, "Vatandaşlarımız gerekmedikçe evlerinden dışarı çıkmamalı. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ise bu tedbirlere azami riayet etmesi hepimizin ortak beklentisidir. Yasağa ve karantina sürelerine uymayanlara cezai yaptırım uygulanmaktadır. Tüm tedbirler hepimizin can sağlığı içindir." dedi.

"Hayat eve sığar. Risk almayalım. Evimizde kalalım"

Sağlık Bakanlığının ve sağlık çalışanlarının uyarılarına herkesin riayet...