26 / 04 / 2024

işçi key ödemesi nedir

işçi key ödemesi nedir

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Konut edindirme yardımı 180 aylık süre ile yapılıyor. Peki, işçi KEY ödemeleri nasıl yapılır?

Konut kredisi faiz oranları yine değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık taksit ödemesi ne kadar? İşte banka banka o oranlar!

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra konut kredileri için de güncellemelere gidildi. Peki 2,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 yıllık toplam ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar oldu?

65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödemesi, askerlik borçlanması Ocak zammıyla tam bu kadar olacak! Hemen bakın!

Yeni asgari ücret rakamıyla 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödemesi, askerlik borçlanması tutarlarının ne kadar olacağı tek tek hesaplandı. İşte o rakamlar...

Araç sahipleri dikkat! Ek MTV'nin 2'nci taksit ödemesi için son gün bugün

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren Ek MTV'nin 2'nci taksit ödemesi için son gün bugün. Peki, MTV ek vergi ödemeleri nereden nasıl yapılır? İşte detaylar...

MTV ödemesinde gecikmeyin! Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesi için son günler...

Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde ikinci taksitlerin ödemesi için son tarih 30 Kasım 2023 olarak açıklandı. Bu ödeme zamanında yapılmazsa, aylık yüzde 3.5’lik gecikme zammı söz konusu olacağı kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Rapor alanlar dikkat, maaşınızı SGK ödüyor! İş göremezlik ödemesi nasıl hesaplanır? SGK T.C. no ile sorgulama

Sigortalı çalışanın işe devamını geçici olarak engelleyen bazı durumlar mevcut olduğu hallerde maaş ödemesini işveren yerine SGK yapıyor. İşte Rapor parası, İş göremezlik ödemesi hakkında merak edilenler... 

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Üniversite öğrencilerine müjde! Destek ödemesi için başvurular başladı! Sakın kaçırmayın!

İhtiyaç sahibi ailelerde bulunan öğrencilere destek olmak için düğmeye basan belediyeler konu ile ilgili duyurularını da peş peşe yayımlıyor. Bir belediye daha destek ödemesi vereceğini açıkladı. İşte detaylar...

Çocuk desteği ve SED ödemesi alan hemen baksın! Kimin hesabına kaç TL yatıyor? Çocuk desteği, SED ödemesinde son dakika!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahibi aileler için yapılan çocuk desteği ve SED ödemesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki çocuk desteği ve SED ödemesi 2023 Eylül ne kadar? 

Evli çiftlere müjde verildi... Evli çiftlere bu kadar para ödenecek. Destek ödemesinde rekor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce müjdesini verdiği destek ödemesi yeni evlenen çiftlere yönelik verilecek. Destek rakamı aynı zamanda rekor kırdı.

Devlet, eşi ölen kadınlara destek ödemesi yapıyor mu? Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eşi ölen eden kadınlara destek ödemesi yapıyor. Peki, Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor? İşte detaylar...

Çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? 2023 mazot gübre desteği sorgulama ekranı! 

Mazot ve gübre desteği başta olacak şekilde çiftçiler sık sık tarımsal destek ödemelerini araştırıyor. Mazot gübre desteği ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı?

Aile destek ödemesi Mayıs 2023 ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri için bu tarihe aman dikkat!

Aile destek ödemesi Mayıs 2023 ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri için bu tarihe aman dikkat...

Çiftçiler şimdi kontrol edin! Mazot ve gübre destek ödemesi bu illerde yattı! Mazot gübre desteği nasıl sorgulanır 2023?

Çiftçiler mazot ve gübre destek ödemesi ile ilgili son dakika gelişmelerini merak ediyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? Mazot gübre desteği nasıl sorgulanır 2023?

işçi key ödemesi nedir Haberi

işçi key ödemesi nedir

İşçi KEY ödemeleri!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Konut edindirme yardımı 180 aylık süre ile yapılıyor.


Konut edindirme yardımı kapsamında;  İlk altı ay için ayda : 3.500. TL; İkinci altı ay için ayda : 7.500. TL; Üçüncü altı ay için ayda : 10.000. TL; Dördüncü altı ay için ayda : 13.000. TL; Kalan süreler için ayda : 16.000. TL yardımda bulunuluyor. 


Peki, İşçi KEY ödemeleri nasıl yapılır? İşçilere yapılan konut edindirme yardımı esasları nelerdir?


İŞÇİLERE YAPILACAK YARDIM 

İşçilere Yapılacak Yardım 

Madde 11 − İşverenler, işçileri adına bu Yönetmelikte belirtilen süre, miktar, usul ve esaslara göre Yardım yapmak zorundadırlar. 


Yardım ödeme süresi içinde, işyerinde çalışan işçi sayısının (10)'dan aşağı düşmemesi durumunda, bu tarihi takip eden aybaşından itibaren İşverence...