26 / 04 / 2024

işgaliye bedeli

işgaliye bedeli

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun sorduğu ''Yola taşan evin cephesi yıkılır mı?'' sorusunu yanıtladı.

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu! İşte Etiler'deki evi için istediği bedel!

Eski manken ve sunucu Asuman Krause, kiracısıyla davalık oldu! İşte Asuman Krause''nin Etiler'deki evi için istediği kira bedeli...

Bakan Vedat Işıkhan duyurdu! Kanser ilaçlarının da içinde olduğu 44 ilacın bedeli ödenecek! O ilaç listesi belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından, 38'i yerli üretim olmak üzere toplam 44 ilacın 'bedeli ödenecek ilaçlar listesine eklendiği açıklandı.

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL hava parası vermeyi teklif etti. Kiracı ise kabul etti. İşadamı, aynı evi tekrar kiraya verecek. Evin yeni kiralık bedeli ise görenlerin dudağını uçuklattı...

Sözleşmeliden kadroluya kadar herkes için peş peşe açıklandı! Memurlardan ne kadar yemek parası kesilecek?

Günlerdir kendilerine yapılan zammın ne kadar olacağı konuşulan memurlara verilen yüzde 30’luk zammın ardından ne kadar yemek parası ödeyecekleri de belirlendi. İşte 2023 senesinde memurların ödeyeceği yemek bedeli…

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Bedeli dudak uçuklattı!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesi, Dere bölgesinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Meram'daki inşaat işinin bedeli dudak uçuklattı! Hemen bakın! 

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya'da yurt yaptıracak! 117 milyon 247 bin TL'ye!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya Kepez Kültür Mahallesi'nde yurt yaptıracak. Söz konusu işin bedeli 117 milyon 247 bin 276 TL olarak belirlendi. 

Akfen GYO'nun 2021'deki kira bedeli ekspertiz değerinin yüzde 111'i kadar oldu!

Akfen GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerden 5 yıllık dönem için alınan toplam kira bedeli, 5 yıllık kira ekspertiz değeri toplamının yüzde 88'i kadar gerçekleşirken, 2021 yılında alınan kira bedeli ise kira ekspertiz değerinin yüzde 111'i oranında gerçekleşti. 

Dışişleri Bakanlığı temsilcilik gayrimenkulleri için ne kadar kira ödüyor?

Dışişleri Bakanlığı’nın yurt dışı temsilcileri için ödediği kira bedellerinin toplamı 5 senede yaklaşık 3 kat yükseldi. Dışişleri Bakanlığı’nın yurt dışındaki temsilcilikler için kullandığı gayrimenkullere ödediği kira bedeli 2020'nin sonu itibariyle 305 milyon Türk Lirası'na yükseldi. 

Adana Yüreğir Belediyesi'nden rayiç bedeli için kolaylık!

Adana Yüreğir Belediyesi, Tapu Müdürlüğü’ne rayiç bedeli görme yetkisi verdi. Böylelikle vatandaşların rayiç bedel sorgulamak için belediyeye gitmesi gerekmeyecek.

Şehir hastaneleri için 2020'de 8.7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödendi!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastaneleri için 2020’de müteahhitlik şirketlerine 8,7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödedi.

Akseki Müftülüğü'nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Akseki Müftülüğü Suriye İdlib'te savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında iki konut bedeli bağışta bulundu.

Lojman talep dilekçesi 2021!

Kamu konutlarında oturan kimselerin 2020 yılında ödeyeceği kira bedeli açıklandı. Peki, 2021 kamu konutları kira zammı ne kadar? Lojman talep dilekçesi örneği nasıl hazırlanıyor? İşte lojman talep dilekçesi 2021...

işgaliye bedeli Haberi

işgaliye bedeli

Binanın yola taşması durumunda af başvurusu yapılması gerekiyor. Bina için  işgaliye bedeli alınarak kullanıma devam ediliyor.

1992 yılında yaptığım evin ön cephesi meğerse yola taşmış. Bunu yakın zamanda öğrendim. Acaba bu nedenle evimin ön tarafı yıkılır mı?

Evinizin yapım tarihine göre 25 seneyi aşkın süredir bir problem yaşamamışsınız. Acaba şimdi ölçmek veya konuya vakıf olmak nereden çıktı? Bu benim aklıma gelen bir soru. Peki bu soruyu neden sordum? Şayet yıkılma gibi bir işleme girişilecek olsaydı sizce 25 sene içinde girişilmez miydi?

İkinci sorum, acaba ilgili belediye bugüne kadar size Emlak Vergisi tahakkuk ettirdiği gibi bir de sizden ecrimisil talep etti mi? Zira bir kimse belediyeye ait bir alanı işgal ettiğinde ondan hemen işgal bedeli olarak belli bir miktar ecrimisil talep edilir. Sonra...