24 / 04 / 2024

ışık peyzaj Ahmet Gürdoğan Işık

ışık peyzaj Ahmet Gürdoğan Işık

Işık Peyzaj Mimarlığı kurucularından Ahmet Gürdoğan Işık 1 Aralık 2014 tarihinde vefat etti. Ahmet Gürdoğan Işık'ın cenazesi bugün Şişli Cmii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Sakızağacı Mezarlığı, Edirnekapı'da defnedilecek.

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Any Danışmanlık Mimarlık Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Any Danışmanlık Mimarlık Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beşiktaş’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Aktaş tarafından kuruldu.

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Neo Aksoylar İnşaat Otomotiv Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Aksoylar İnşaat Otomotiv Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kahraman tarafından kuruldu.

Selart Mimarlık Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Selart Mimarlık Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selin Buharalıoğlu tarafından kuruldu.

Smart Yatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Yatçılık Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yolcu, Tolga Işık ve Ahmet Kabaalioğlu ortaklığında kuruldu.

1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi eski haline döndü!

Geçtiğimiz gün gündeme getirilen 1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi’ndeki klima ve kümesler kaldırıldı. Fatih Kaymakamlığı, tarihi caminin aslına uygun hale getirildiğini açıkladı.

Medıterra Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Medıterra Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ruveyda Elif Erdal ve Fatıma Şeyma Erdal ortaklığında kuruldu.

Avcılar'da yıkılan camide yeni detaylar ortaya çıktı!

Silivri Depremi’nde bir minaresi kırılmasında sonra testlerde dayanıksız olduğu tespit edilen Avcılar’daki 40 yıllık Hacı Ahmet Tükenmez Camii’nde beklenilenin çok altında demir kullanıldığı ortaya çıktı. 

ışık peyzaj Ahmet Gürdoğan Işık Haberi

ışık peyzaj Ahmet Gürdoğan Işık


Işık Peyzaj Mimarlığı kurucularından Ahmet Gürdoğan Işık 1 Aralık 2014 tarihinde vefat etti. Ahmet Gürdoğan Işık'ın cenazesi bugün Şişli Cmii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Sakızağacı Mezarlığı, Edirnekapı'da...