20 / 04 / 2024

işkur iş başvuruları 2022

işkur iş başvuruları 2022

Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesinde yer alan ilanlara göre, en az ilkokul mezunu 100 binden fazla personel alımı yapılacak...

92 bin kişi sınav şartı olmadan işe alınacak! Deneyimsiz, ilkokul mezunu herkes başvurabilir!

Türkiye İş Kurumu 92 bin kişiyi işe alınacak. Söz konusu pozisyonlar için deneyimsiz ve ilkokul mezunu herkes başvuru yapabilir.

Gençlik ve Spor Bakanı resmen duyurdu! Öğrencilere telefon ve internet desteği başvuruları başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan öğrencileri yakından ilgilendiren, son dakika duyurusu geldi. Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvuruları başladı.

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

İŞKUR başvuru listesini güncelledi! 81 ilde binlerce kişi alınacak: Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik görevlisi...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim ayı iş ilanlarını güncelledi. Bu kapsamda 81 ilde iş başvuruları hızlandı. İŞKUR aracılığıyla 141 bin kişi yeni iş sahibi olacak. Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik, tıp teknisyeni...

2023 depremzede kredi ve hibe desteği başvurusu! Depremzede hibe ve kredi şartları neler? 

Depremzede hibe ve kredi desteği yardımı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Peki 2023 depremzede hibe ve kredi desteği başvuruları nasıl yapılır ve şartları neler? İşte ayrıntılar...

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Binlerce kişinin merakla beklediği 2023 TYP Haziran ayı alımları başlıyor. O kaymakamlık İŞKUR üzerinden 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. İşte TYP personel alımı başvuru şartları.

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

İŞKUR resmen duyurdu! O kurum 10 kamu işçisi alacak! Başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın

İŞKUR, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin 10 kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular yarın başlıyor. İşte başvuru şartları ve gerekli evraklar... 

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Karayolları duyurdu! İşçi alımı başvuruları yarın sona eriyor! Eliniz çabuk tutun! 

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İŞKUR üzerinden 3000 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Başvurular yarın sona eriyor. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev hanımlarına emeklilik desteği konusunda sevindirici bir açıklamada bulundu. Peki, Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak? İşte detaylar...

DSİ 908 sürekli işçi alımı İŞKUR başvuru ekranı! DSİ işçi alımı başvuruları resmen başladı! Şartlar peş peşe açıklandı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 908 sürekli işçi alımı yapılağı geçtiğimiz günlerde açıklandı. DSİ işçi alımı başvuruları resmen başladı Peki başvuru şartları neler? DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? 

18-29 yaş arası gençlere İŞKUR'dan destek! Başvurular başladı!

Gençler için devlet destekli bir maaş projesi hayata geçirildi ve başvuruları başladı. Bu projenin temel amacı, gençlerin eğitimlerine destek sağlamak ve onların istihdam olanaklarını artırmaktır.

işkur iş başvuruları 2022 Haberi

işkur iş başvuruları 2022

Son dönemde sık sık gündeme gelen işsizlikle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istihdam seferberliğinin müjdesini vermişt. Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, Türkiye İş Kurumu, resmi web sitesi üzerinden bazı ilanlar yayınladı. Vatandaşlar personel alım ilanlarını takip ederken bu noktada haber İŞKUR’dan geldi. 

İşte Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesindeki o ilanlar...

100 BİNDEN FAZLA PERSONEL ALINACAK

Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, KPSS’li ve KPSS’siz 100 binden fazla personel alımı yapılacağı belirtildi.

Yayımlanan ilanlara göre, hastane personelinden, bekçiye, beden işçisinden sekretere pek çok meslek için personel alınacak. Peki ilanlar için aranan şartlar neler? 

E-DEVLETTEN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan her ilan için farklı özel şartlar aranırken, her ilanın başvuru süresi de değişiklik gösteriyor. Söz...