26 / 04 / 2024

İsmail Yerlikaya

İsmail Yerlikaya

Ayna Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya konutta son KDV düzenlemelerinin Bolu’ya dolaylı teşvik etkisi yaratacağını belirterek, özellikle Ankara ve İstanbul’daki yatırımcıları Bolu’daki konut fırsatını değerlendirmeye çağırdı.

İsmail Yerlikaya: 2013'ün yıldızı gayrimenkul yatırımları olacak!

Ayna Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya "Bolu, önümüzdeki yıl turizm ve gayrimenkul yatırımları açısından sektörün en cazip şehirlerinden biri haline gelecek” dedi...

İsmail Yerlikaya: Bolu kentsel dönüşüme ayak uyduracak!

AYNA YAPI Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya, önümüzdeki dönemde Bolu’nun değişim ve dönüşümün simgesi olacağını belirterek, “Türkiye dönüşürken, Bolu bu dönüşüme en fazla ayak uyduran illerden biri olacak” dedi

Bolu konutta yabancının gözdesi haline gelecek!

Ayna Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya Mütekabiliyet Yasası’nın değişmesinden sonra Bolu’nun yabancılar için de cazibe merkezi haline geleceğini söyledi

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Antalya'nın 4 ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Antalya'da yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası Muratpaşa, Kepez, Serik ve Aksu ilçelerinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. 

Bakan Ali Yerlikaya müjdeyi verdi! Her ay 15-20 bin konut ve köy evi hak sahiplerine teslim edilecek!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hedeflerinin 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmak olduğunu açıkladı. 

Marmara Denizi'nde 3 dakika arayla 2 deprem! Bakan Yerlikaya'dan son dakika deprem açıklaması!

Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 3 dakika arayla 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremlere ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Hatay depremi açıklaması! 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen deprem ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul’daki sel felaketinin ardından zarar tespitine ne zaman başlanacak?

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da yaşanan sel felaketinin ardından açıklama yaptı. Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül'ün koordinasyonunda, emniyet, jandarma, AFAD, İSKİ, itfaiye ve ilçe belediyelerinin ilgili araçlarıyla suların tahliyesinin sabaha kadar kesintisiz süreceğini ifade etti.

Son Dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: 5 ayda 6 milyar 275 milyon lira kira yardımı yapıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depremzedelere 5 ayda toplam 6 milyar 275 milyon lira kira yardımı yapıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Bakan Yerlikaya duyurdu: Kira destek ödemeleri o tarihte hesaplara yatırılacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da, ağır hasarlı bina stokunun metrekare cinsinden yüzde 49'unun bitirildiğini açıkladı. Öte yandan Yerlikaya kira ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi de açıkladı.

Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayramdan sonra isteyen konteynere geçecek, isteyen kira yardımı alacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram sonrasında Gaziantep'te ve diğer 10 şehirlerde misafir edilen ve çadırda kalan vatandaşlardan isteyenlerin konteynere geçeceğini, isteyenin de kira yardımı alacağını belirtti. 

Bakan Yerlikaya: Depremzedenin kira yardımı bayram öncesi hesaplarda olacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’de 330 bin Malatya’da da 45 bin 700 hanenin kira yardımlarını bayramdan önce yatırmış olacağız" dedi. İşte detaylar!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruyla polis atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nereden mezundur? Ali Yerlikaya kimdir?

Yeni İçişleri Bakanı açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu. Peki Ali Yerlikaya kimdir? İşte detaylar!

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Vali Yerlikaya'dan yeni kar uyarısı! Saat verdi: Dışarı çıkmayın!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan İstanbullulara dikkat çeken bir uyarı geldi. Ali Yerlikaya, kuvvetli kar sağanaklarının beklendiğine dikkat çekti ve "Dışardaysak evlerimize dönelim" diye konuştu. Peki İstanbul'da kar sağanakları ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

İsmail Yerlikaya Haberi

İsmail Yerlikaya


Yerlikaya, “Büyükşehirlerde yüzde 18’e yükseltilen KDV oranının Bolu gibi illerde yüzde 1 olarak aynı kalması, iki büyük şehir arasındaki şehrimize yepyeni avantajlar sağlayacak. Önümüzdeki dönem iyi tanıtım yaparsak, hem yatırımcılar hem de Bolu kazanacak” dedi.


Ayna Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya, konut sektöründe KDV oranlarıyla ilgili son düzenlemeleri değerlendirdi. Büyükşehirlerdeki lüks ve birinci sınıf inşaatlarda KDV oranının arazi birim fiyatlarına göre yüzde 8 ve 18’e çıkarıldığını hatırlatan Yerlikaya, büyükşehirler dışında kalan Bolu gibi illerde ise yüzde 1’lik oranın korunmasının bir açıdan teşvik anlamına geldiğini söyledi.



Bolu’nun avantajı iki katına çıktı


Özellikle yüzde 18’lik KDV oranının bazı bölgelerde caydırıcı etkisi olabileceğini anlatan Yerlikaya şu değerlendirmede bulundu:


“2013 başından geçecek bu düzenleme ile Bolu hem lokasyonu itibariyle hem de yüzde 1’lik KDV oranıyla, konut...