20 / 04 / 2024

işmekan nerede

işmekan nerede

Gül İnşaat tarafından Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen İşmekan Residence projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

İşmekan Residence'ın havadan görüntüleri!

39 adet ticari ünite ve 31 adet home ofisten meydana gelen İşmekan projesi 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

İşmekan Bahçeşehir'in havadan yeni videosu!

6 bin 174 metrekare arsa alanı üzerinde 39 adet ticari ünite ve 31 adet home ofisten meydana gelen İşmekan projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Volkswagen T-Cross'a Haziran güncellemesi! İşte fiyatı ve özellikleri 

T-Cross, günlük ulaşımda pratik bir seçenek sunar. Geniş iç mekanı, rahat koltukları ve kullanışlı bagaj hacmi, günlük işlerinizi ve alışverişlerinizi kolaylıkla halledebilmenizi sağlar. Volkswagen T-Cross Haziran ayı fiyatı ne oldu? İşte detaylar...

Yeni SsangYong XLV ile güçlü performans ve geniş iç mekan bir arada!

SsangYong'un iddialı kompakt SUV modeli XLV, güçlü performansı, şık tasarımı ve ferah iç mekanıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar!

Hem aileler hem de ticari taşımacılık için uygun ''Peugeot Expert'' serisi Mayıs fiyatı merak ediliyor

Konforlu ve İyi Donanımlı İç Mekan: Expert Combi, konforlu bir sürüş ve kullanışlı bir iç mekan sunar. Yolculara rahatlık sağlayan ergonomik koltuklar, yüksek kaliteli malzemeler ve kullanışlı depolama bölmeleri bulunur. 13 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Ford Tourneo Custom ve Connect active Nisan'da zamlandı mı? İşte 2023 fiyat listesi

Tourneo Custom, hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır. Aileler için geniş iç mekanı ve işletmeler için yük taşıma kapasitesi ile ideal bir seçenektir. Ayrıca hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır.

Mükemmel yol tutuşu ve yüksek performansı ile BMW 4 serisi bayilerde! BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

BMW 4 Serisi, sportif sürüş özellikleri, lüks iç mekanı ve son teknolojik özellikleri nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca şık tasarımı, çeviklik ve performansı ile de dikkat çekmektedir. Peki BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

Skoda Kamiq Nisan fiyatları ne kadar oldu? %1,99’a varan kredi imkanını kaçırmayın

Kamiq, şehirde kullanıma uygun boyutları, yüksek sürüş konforu, geniş iç mekanı ve çeşitli motor seçenekleriyle dikkat çekmektedir. Kamiq şehir içi kullanım için tasarlandı ve manevra kabiliyeti yüksek, pratik bir araç olarak öne çıkıyor. Peki 08 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Geniş iç mekanıyla popüler Skoda Sacala Mart zammı ne kadar oldu? 24 Mart 2023 fiyat listesi

SKODA Scala, çeşitli motor seçenekleri, geniş bir iç mekan ve iyi bir ekipman seviyesi ile pratik ve güvenilir bir kompakt hatchback'tir. Günlük kullanım için çok yönlü ve ekonomik bir araç isteyenler için iyi bir seçenektir. Peki 24 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Otoban faresi Seat Arona'ya Mart zammı yapıldı mı? Seat Aronalarda 22 Mart 2023 fiyat listesi

Seat Arona'nın en büyük özelliklerinden biri, şık ve sportif tasarımının yanı sıra, yüksek sürüş pozisyonu sayesinde daha geniş bir görüş açısı sağlamasıdır. Ayrıca, geniş iç mekanı, kullanımı kolay teknolojik özellikleri, ile de öne çıkmaktadır. Seat Aronalarda 22 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 5.30i Mart zammı oldu mu? 18 Mart 2023 fiyat listesi

530i, 2.0 litrelik turbo şarjlı dört silindirli bir motora sahiptir ve 248 beygir gücü ile 258 lb-ft tork üretir. Bu özellikleri sayesinde, araç hızlı ve dinamik bir sürüş sağlar. Ayrıca, BMW 530i, sürücüleri ve yolcuları için geniş bir iç mekan sunar. İşte 18 Mart 2023 fiyat listesi.

Honda City'e Mart ayında zam yapıldı mı?! İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Honda City, sağlam yapısı, modern tasarımı, iyi performansı ve yakıt tasarrufu gibi özellikleriyle öne çıkan bir otomobildir.  Ayrıca ferah iç mekanı ve birçok teknolojik özellikleriyle de dikkat çekmektedir.  İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi nedir? 

Deprem anında evin içinde nerede durmalıyız? Depremde binanın ilk neresi çöker?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük ölçekli depremin ardından vatandaşlar, deprem anında heyecan yapmamak ya da bilinçli olmak adına araştırmalar yapmaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

Otomobil tutkunlarını heyecanlandıran Hyundai IONIQ 5 fiyatı şoke etti! İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi..

Yaşayan bir iç mekan olarak dikkat çeken Hyundai IONIQ 5 fiyatları belli oldu. ! İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi..

SUV’un yeni gözdesi Renault Koleos: Hala zam gelmedi!

Fransız otomotiv devi Renault yeni SUV modellerinden Koleos yüksek konfor ve üstün sürüş deneyimi için tasarlan iç mekan ile baş döndürmeye devam ediyor. Renault Koleos’da Eylül ayında bir fiyat değişikliğine gidilmezken Ekim ayı için de Koleos için bir zam haberi gelmedi.

işmekan nerede Haberi

işmekan nerede
İşmekan Residence'ın havadan videosu için...