20 / 04 / 2024

İsmet Akova

İsmet Akova

Prosis Yapı Anonim Şirketi, İsmet Akova ve Osman Çolak Müdürlüğü 'nde 50 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Akova Peyzaj Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akova Peyzaj Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  700  bin TL sermaye bedeli  ile Adnan Bayrak tarafından kuruldu.

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Görür tarafından kuruldu.

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sırma Sokak'ta kuruldu.

Prosis Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Prosis Yapı Anonim Şirketi, İsmet Akova ve Osman Çolak Müdürlüğü 'nde 50 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Kısmet İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kısmet İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Abdullah Yavuz tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Nisan 'da kuruldu.

Milli kızıl ötesi dedektör üretim tesisi açıldı!

Ulusal güvenliğin sağlanması noktasında güçlü bir silahlı kuvvetlere ihtiyaç olduğunu belirten Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bunun için de savunma sanayisinin ileri teknoloji ürünlerle desteklenmesi gerektiğini söyledi...

Bağcılar'da Çanakkale Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi müzesi açıldı!

Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi Müzesi'nin açılışı, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla yapıldı. Son yıllarda yerli ve yabancı iş adamlarının yatının yaptıkları Bağcılar ilçesi artık cazibe merkezi olarak biliniyor.

Demircan Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demircan Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmet Kaya, Habip Demircan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Bayrampaşa, Vatan Mahallesi, Seymen Sokak'ta kuruldu.

İsmet Paşa Stadı'nı Emlak Konut satın aldı!

İsmet Paşa Stadı'nın da bulunduğu 15 arazi 1.5 milyar TL karşılığında TOKİ'den Emlak Konut GYO'ya geçti. Araziler arasında İstanbul Başakşehir, Ankara Etimesgut ve Çankaya ile Derince'deki mülkler de yer alıyor...

GC Yatırım Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

GC Yatırım Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi, İsmet Melih Özhamurkar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Mart'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

İsmet Akova Haberi

İsmet Akova

Prosis Yapı Anonim Şirketi, İsmet Akova Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu. 


Prosis Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Gerektiğinde başkaları tarafından taahhüt edilmiş olan inşaatları ikili anlaşmalar çerçevesinde devir alıp yapmak veya üzerinde ki işleri gerektiğinde üçüncü şahıslara (taşeronlara) devretmek. 2 Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...