26 / 04 / 2024

İsmetpaşa Stadı ihalesi

İsmetpaşa Stadı ihalesi

İzmit'te yer alan İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı kesinleşti. Ramazan'dan sonra yıkımın başlayacağı İsmetpaşa Stadı'nda fizibilite çalışmaları ise devam ediyor. İhalesini Kumuşoğlu İnşaat'ın kazandığı stadın yerine ne yapılacağı da belirlendi.

İsmetpaşa Stadı'nın satış ihalesi 12 Haziran'da yapılacak!

İsmetpaşa Stadı'nında içinde bulunduğu 72 bin metrekarelik alanı tek parsel üzerinden satışa çıkacak. İhale 12 Haziran günü saat 14:30' da iki oturum halinde yapılacak...

İsmetpaşa Stadı'na talip çıkmadı!

TOKİ'ye devredilen İsmetpaşa Stadyumu 'nun bulunduğu 19 bin metrekarelik alan Eskidji Gayrimenkul İstanbul Yenibosna 'daki merkezinde yapılan ihaleyle satışa çıkarıldı. Ancak alana yine talipli çıkmadı

İsmetpaşa Stadı ihalesi 6 Mart'ta!

Kocaelispor'un bir zamanlar Türkiye 1'nci Liginde fırtına gibi estiği, tüm maçlarını tıka basa tribünler önünde oynadığı İzmit İsmetpaşa Stadı 'nın bulunduğu alan resmen satışa çıktı.

TOKİ Van'da 221 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre, Şehicilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. TOKİ Van projesinde 221 konut dışında 1 adet ticaret merkezi de yer alacak.

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bolu Belediyesi kurumsal kiracılı iş yerini satışa çıkardı! İhalesi 4 Temmuz'da!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Meram Belediyesi tam 80 konut inşa ettirecek! İhalesi 14 Eylül'de!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Gödene Bölgesi'nde 80 konut inşa ettirecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Ağrılılara büyük müjde! O ilçede 254 ucuz konut inşa edilecek! İhalesi yarın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ağrı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Milli Emlak konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Merkez ilçesi Çullu Kasabası'ndaki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi yarın  saat 10:20'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Bolu'da 988 dükkan inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Merkez'de 988 dükkan inşa edecek.

TOKİ Eskişehir'de 428 ucuz konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 428 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

İsmetpaşa Stadı ihalesi Haberi

İsmetpaşa Stadı ihalesi

İsmetpaşa Stadı'nın arsa ihalesinin ilk oturumu 12 Haziran'da, 2. oturumu ise 20 Haziran'da Emlak Konut GYO tarafından yapılmıştı. Her iki oturumda da Kumuşoğlu İnşaat en yüksek teklifi vermişti.


Kumuşoğlu İnşaat ilk oturumda 20 milyon lira ve ikinci oturumda ise 72 milyon 500 bin TL teklif etmişti. Fizibilite çalışmalarının devam ettiği İsmetpaşa Stadyumu'nun tamamen yıkılacağı duyuruldu. 


Toplam 72 bin 313 metrekarelik alana kurulu olan İsmetpaşa Stadyumu'nda fizibilite çalışmaları devam ediyor ve yıkım Ramazan'dan sonra başlayacak. 


İsmetpaşa Stadyumu'nun yıkımından sonra net olmamakla birlikte bulunduğu alana yaşam merkezi, rezidans, yurt ve ofis yapılacak. 


Eylül ayında başlayan liglerle Kocaelispor ve Kocaeli Birlik'in ne yapacağı kesinlik kazanmadı. 


Kübra...