08 / 05 / 2024

ispanyollar çepaşa ortakmı oldu

ispanyollar çepaşa ortakmı oldu

Madrid merkezli demir çelik üreticisi Gestamp'ın iştiraklerinden Gonvarri ve Ankara merkezli demir çelik üreticisi ÇEPAŞ'ın yöneticileri, 11 Kasım 2013'te imzaladıkları ortaklık anlaşmasını kamuoyuna duyurmak amacıyla ortak basın toplantısı düzenledi...

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

EPA Emlak Pazarlama İzmir’deki ilk ofisini açtı!

30 yıllık tecrübeyle kurulan EPA Emlak Pazarlama A.Ş. İzmir’deki ilk ofisini törenle açtı. EPA Başkanı Taylan da, kentin en güzel noktalarından birinde konumlanan ofiste birbirinden tecrübeli insanların bir araya geldiğini kaydetti.

EPA Emlak Pazarlama Bodrum 8 Haziran'da açılıyor!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş.'nin Bodrum Temsilciliği 8 Haziran 2018 tarihinde açılacak...

İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli İspanyollar açacak!

İspanyollar, ambargoların kalkması sonrası İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli açmaya hazırlanıyor. İspanyol Melia oteller zinciri, İran’ın ilk yabancı 5 yıldızlı otelini açmaya hazırlanıyor.

Epa Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Epa Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Yumak tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Şişli, Mecidyeköy Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Doha Metrosu'nu İspanyollar inşa edecek!

FCC konsorsiyumu, Doha'dan 2022 Dünya Kupası şehirlerinden Vakra'ya uzanacak 506 milyon euro'luk metro ihalesini kazandı. 506 milyon euro değerindeki projede, Barva, Vakra ve Katar Ekonomik Bölgesi'nde istasyonlar inşa edilecek.

ÇEPAŞ'ın yüzde 51'i resmen İspanyolların oldu!

Madrid merkezli demir çelik üreticisi Gestamp'ın iştiraklerinden Gonvarri ve Ankara merkezli demir çelik üreticisi ÇEPAŞ'ın yöneticileri, 11 Kasım 2013'te imzaladıkları ortaklık anlaşmasını kamuoyuna duyurmak amacıyla ortak basın toplantısı düzenledi...

İspanyol Gonvarri ÇEPAŞ'a ortak oldu!

İspanyol demir çelik devi Gonvarri, Türk şirketi ÇEPAŞ'ın ana hissedarı oldu. Madrid merkezli demir çelik üreticisi Gestamp'ın iştiraklerinden Gonvarri, böylece Türkiye'deki ilk yatırımını da yaptı...

ÇEPAŞ yeni fabrikasını Hatay Dörtyol'da açıyor!

Demir-çelik sektörünün öncü firmalarından ÇEPAŞ A.Ş, yeni fabrikasını sektörün yeni gözde mekanı Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas beldesinde açıyor

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

ispanyollar çepaşa ortakmı oldu Haberi

ispanyollar çepaşa ortakmı oldu


İspanyol demir çelik firması Gonvarri yüzde 51 hisse ile ÇEPAŞ'a ortak olduğu açıklandı


ÇEPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Erdoğan, İspanyol demir çelik firması Gonvarri'nin yüzde 51 hisse ile ÇEPAŞ'a ortak olduğunu açıkladı. 


Madrid merkezli demir çelik üreticisi Gestamp'ın iştiraklerinden Gonvarri ve Ankara merkezli demir çelik üreticisi ÇEPAŞ'ın yöneticileri, 11 Kasım 2013'te  imzaladıkları ortaklık anlaşmasını kamuoyuna duyurmak amacıyla ortak basın toplantısı düzenledi. 


ÇEPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Gonvarri'nin yaptığı yatırımla Türkiye'ye 32 milyon avro kaynak sağlandığını vurgulayarak, özellikle yenilenebilir enerji sektöründe birlikte büyük projelere imza atmayı hedeflediklerini söyledi. 


Söz konusu ortaklıkla aylık 5 bin ton olan üretimlerinin 9 bin tona ulaşacağını ifade eden Erdoğan, "İşimizi gölden denize, denizden okyanusa taşıdık. Türkiye yatırımda arzu edilen bir liman. Bölgesinde bir istikrar numunesi. Benim...