16 / 04 / 2024

israil burak duvarı

israil burak duvarı

İsrail'de Mescid-i Aksa yakınındaki kemer ve binalar yıkılarak yerine içinde sinagog, polis merkezi ve hamamların olduğu kompleks yapılacak...

İsrail tarihi binaları yıkıp, çok amaçlı kompleks inşa edecek!

İsrail yönetimi, Mescid'i Aksa yakınlarındaki bazı tarihi binaları yıkıyor. Binaların yerine, sinagog ve polis merkezi inşa edileceği iddia ediliyor.

İsrail Batı Şeria'da bir evi, 5 mezarı ve bir istinat duvarını yıktı!

İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da inşaat halindeki bir evi, 5 mezarı ve bir istinat duvarını "ruhsatsız olduğu" gerekçesiyle yıktığı açıklandı. 

İsrail, Lübnan sınırına duvar inşa edecek!

İsrail, Lübnan’daki kuzey sınırında güvenlik duvarı inşa edecek. Duvarın maliyeti 100 milyon Yeni İsrail Şekel (yaklaşık 28 milyon dolar) olacak.

İsrail'den Ramallah'taki Ayrım Duvarı inşasına onay!

İsrail, Ramallah'ın kuzeydoğusundaki Beyt Eyl Yahudi yerleşim birimi çevresindeki Ayrım Duvarı inşasına onay verdi. İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, konuyla ilgili açıklama yaptı.

İsrail işgal duvarının 10 kilometresi tamamlandı!

İsrail ordusunun, Batı Şeria'daki El-Halil kentinin çevresinde inşa edilen 42 kilometrelik duvarının 10 kilometrelik tamamlandı.

Meksika duvarının inşaatına İsrail şirketi Magal talip!

Trump'ın Meksika sınırına örmeyi planladığı 1.600 kilometrelik duvarın inşaatına İsrail şirketi Magal talip oldu. Şirket, İsrail Mısır sınırına da duvar inşaatı yaptı.

Tel Aviv metro hattı Burak Duvarı bölgesine uzatılacak!

İsrail, Tel Aviv metro hattını Doğu Kudüs'te Mescid-i Aksa'nın bitişiğindeki Burak Duvarı (Ağlama Duvarı) bölgesine uzatmayı planlıyor.

İsrail'den Filistin'e 42 kilometrelik duvar!

İsrail Başbakanlık Ofisi, ''El-Halil tepesinin güneyinde Tarkumiya beldesi ile Mitar Yahudi yerleşim birimi arasında İsrail tarafına kaçak geçiş ve Filistinlilerin sızmasını önlemek amacıyla duvar inşa edilecek.''dedi.

İsrail Burak Duvarı'nın olduğu bölüme köprü inşa ediyor!

İsrail'in Mescid - i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın ( Ağlama Duvar ı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi.

İsrail'deki Burak Duvarı'nın olduğu alana köprü inşa ediliyor!

İsrail'in Mescid-i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın (Ağlama Duvarı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi. Köprünün 2004'te inşa edilen eski tahta köprüye paralel olarak inşa edildiği kaydedildi.

Karşıyaka'da yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi!

KARŞIYAKA'DA kentsel dönüşüm kapsamında bir müteahittlik firması tarafından 5 katlı apartmanın kepçeyle yıkılması sırasında, faciadan adeta kıl payı dönüldü. Yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi...

Sultanbeyli'de okulun çatı duvarı çöktü: 2 yaralı!

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Sultanbeyli'de inşaat halindeki bir okulun çatı duvarının kısmi olarak çökmesi sonucu iki işçi yaralandı. İşçilerin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Sivas'ta duvar kalıntısı inşaatı durdurdu!

Sivas'ta bir inşaatın temel kazısı sırasında ortaya çıkan duvar kalıntısı, arkeologlar tarafından incelendi. Arkeolog Güler: "Muhtemelen Selçuklu dönemine ait bir duvar kalıntısı, ilk etapta göze çarpan bu'' dedi.

kibrID MATERIAL'dan çevre dostu duvar panelleri!

kibrID MATERIAL tarafından ithal edilen Mineral serisi duvar panelleri, iç mekanları üçüncü boyutun derinliğiyle buluşturuyor. Yüksek kaliteli endüstriyel alçı taşından üretilen çevre dostu Mineral serisi,özellikleriyle rahat kullanılım sağlıyor.

israil burak duvarı Haberi

israil burak duvarı
İsrail'de Mescid-i yakınındaki Burak duvarın kuzeyindeki kemer ve binalar yıkılmaya başlandı. Yıkılan bu alana içerisinde sinagog, karşılama salonu, polis merkezi, müze ve hamamların bulunacağı çok yönlü bir kompleks inşa...