27 / 04 / 2024

istanbul arsa ihaleleri

istanbul arsa ihaleleri

İstanbul İli Sultanbeyli Belediye Başkanlığı, Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da 15 günde 3 dev ihale!

İnşaat sektörü baharın gelmesi ile birlikte hareketlendi. İstanbul’da 15 gün içinde düzenlenen 3 ihalede toplam 4.3 milyar liralık değere ulaşıldı. 

Silivri'de icradan 7 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Silivri Satış Memurluğu, İstanbul ilinin Silivri ilçesinde bulunan 9 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu olan arsaların toplam satış bedeli 7 milyon 91 bin 895 TL olarak belirlendi.

Sulgangazi'de icradan 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 5.İcra Dairesi, İstanbul ili, Sulgangazi ilçesinde bulunan 500,00 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul ve bir ilde daha 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor!

İstanbul ve Gümüşhane'de yer alan 9 adet arsa 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri hangi tarihte? İşte ihale ilanları...

İstanbul ve Kırklareli'de son dakika arsa fırsatı!

İstanbul ve Kırklareli'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 20 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ve bir ilde daha satılık 5 arsa! Ticaret ve konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ve Yozgat'ta yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ve Edirne'de satılık 2 arsa! 

İstanbul ve Edirne'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Merakla beklenen satış ihaleleri 27 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

İstanbul ve Antalya'da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı! Kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kura çekimi 4 Nisan’da tamamlanırken, kura sonuçları isim listesi, e-devlet’ten erişime açıldı. İlk olarak 27 Mart tarihinde çekilmeye başlanan arsa kuraları için ayrıntılar merak konusu oldu. İşte 2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi...

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle satılık arsalar!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 3 adet arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte arsa ihaleleri ile ilgili merak edilen detaylar...

istanbul arsa ihaleleri Haberi

istanbul arsa ihaleleri

İstanbul İli Sultanbeyli Belediye Başkanlığı, Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Ticaret ve konut alanı imarlı arsanın satış bedeli 8 milyon 996 bin 190 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli de 270 bin TL olarak belirlendi.

Arsanın satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde Sultanbeyli Belediye Başkanlığı binasındaki Encümen Salonunda yapılacak.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...
 

ARSA SATIŞI İHALE EDİLECEKTİR
İstanbul İli Sultanbeyli Belediye Başkanlığından:
MADDE 1- Aşağıda özellikleri belirtilen Sultanbeyli Belediyesi mülkiyetindeki taşınmaz, yapılacak ihale ile satılacaktır. İhale 30/06/2022 tarihine
tesadüf eden Perşembe günü saat: 10:00’da “Abdurrahmangazi Mahallesi, Belediye Caddesi No:4 Sultanbeyli/İSTANBUL” adresindeki Sultanbeyli
Belediye Başkanlığı binasındaki Encümen Salonunda, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi uyarınca “Kapalı Teklif
Usulü” artırma suretiyle...