20 / 04 / 2024

istanbul çatalca hükümet konağı

istanbul çatalca hükümet konağı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca Hükümet Konağı için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 8 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Çatalca Hükümet Konağı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Çatalca Hükümet Konağı inşaat ihalesi 8 Nisan'da!

TOKİ İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan'da yapılacak...

TOKİ Çatalca Hükümet Konağı ihalesi 8 Nisan'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Çatalca Hükümet Konağı ihalesi 8 Nisan'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Çatalca Hükümet Konağı 8 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca Hükümet Konağı için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 8 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Çatalca'ya hükümet konağı!

Ülke genelinde ucuz konut üretmeyi sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kamu yatırımlarına da devam ediyor. TOKİ, Çatalca Hükümet Konağı'nın ihalesini 13 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa Akhisar'a hükümet konağı!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Manisa Akhisar'da yeni bir hükümet konağı inşa edec

TOKİ'den Kırşehir Mucur'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Hükümet Konağı projesinin inşası için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

TOKİ'den Kahramanmaraş Onikişubat'a hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Ordu Şalpazarı'na hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Ordu Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesini 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Çanakkale Bayramiç'e hükümet konağı!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Arsin'e hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Trabzon Arsin Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

TOKİ'den Trabzon Araklı'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Trabzon Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

istanbul çatalca hükümet konağı Haberi

istanbul çatalca hükümet konağı

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kamu yatırımlarını da sürdürüyor.

Türkiye'nin dört bir yanında yeni hükümet konakları inşa eden TOKİ, Çatalca Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Çatalca Hükümet Konağı ihalesini 8 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek. Projede ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

İhale ilanı:
İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.