26 / 04 / 2024

İstanbul Marina son durum

İstanbul Marina son durum

İstanbul Marina nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan proje 5 blok olarak yükseliyor. Projede daireler 305 bin 929 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal İstanbul Marina fiyatları!

Kartal İstanbul Marina fiyatları haberimizde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede yer alan dairelerin alanları 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değişiyor.

İstanbul Marina daire fiyatları!

İstanbul Marina daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Karma yaşam projesi olarak yükselen İstanbul Marina'da firma bünyesinde kredi ve banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 1.467 tane daire yer alıyor.

Borsa İstanbul'da son durum ne? Sert yükseliş hedefleri revize etti! Yatırımcılar hemen göz atın!

Yatırımcılar, Borsa İstanbul ile ilgili beklentileri de sık sık araştırıyor. Peki Borsa İstanbul'da son durum ne? İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul haftanın son gününe yüzde 2,88 artışla başladı! BIST 100 endeksi 5.102,56 puanla günü açtı!

Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve BIST100 endeksinin kaç puan olduğu araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul haftanın son gününe nasıl başladı? İşte Borsa İstanbul'daki son durum...

Borsa İstanbul haftanın son gününe yükselişle başladı! Yatırımcılar dikkat! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,32 yükselişle başladı. İşte Borsa İstanbul'daki son gelişmeler...

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

TOKİ İstanbul projelerinde son dakika! TOKİ İstanbul 2023 kura takvimi belli oldu mu? Kuralar ne zaman çekilecek? 

TOKİ İstanbul projelerinde son dakika... TOKİ İstanbul 2023 kura takvimi belli oldu mu? Kuralar ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

TOKİ İstanbul projesinde son dakika müjdesi! 627 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul projesinde son dakika müjdesi geldi. İstanbullular dikkat! 627 yeni konutu sakın kaçırmayın...

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum ne? İşte 7 projedeki son dakika gelişmeleri!

KİPTAŞ Güngören, Tuzla, Pendik, Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son dakika gelişmeleri...

Borsada son çeyrekte neler olacak? Borsanın en değerli şirketi hangisi?

Borsa İstanbul'da son çeyrekte şirketlerin üçüncü çeyrekle ilgili bilançoları gelmeye başlayacak. Yatay seyreder endeks misse ve sektör bazında hareketlilikler yaşanacak.

Son dakika! Borsa İstanbul’da kritik toplantı!

Borsa İstanbul’da son dönemlerde yaşananların üzerine SPK, borsa yöneticileri ve TSPB temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştiriliyor.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerindeki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Tebernüş Kireçci soruyor: İstanbul'da son 5 yılda konut alıp da evini ve tapusunu alamayan var mı? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı üzerinden takipçilerine "İstanbul genelinde son 5 yılda konut satın alıp da evini ve tapusunu alamayan var mı? Varsa hangi şirket? Hangi proje?" sorusunu yöneltti.

Kanal İstanbul'da son durum ne?

Önceki gün 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesinde son durum hakkında bilgi verdi.

Kanal İstanbul'da son durum ne?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çılgın proje Kanal İstanbul'da son durum ne? Merak edilen sorununun yanıtını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum verdi...

İstanbul Marina son durum Haberi

İstanbul Marina son durum

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen İstanbul Marina projesi, Kartal'da yükseliyor. 1.424 tane daireden oluşan projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Proje 5 bloktan oluşuyor. 


İstanbul Marina nedir?

İstanbul Marina, "karma yaşam projesi" olarak yükseliyor. Proje içerisinde marina, özel okul, AVM, ofis, cafeler, helikopter pisti, hızlı tren, rezidans, özel hastane, geniş sahil bandı, restoranlar, otel bulunuyor. 


İstanbul Marina yaşam alanları arasında kapalı otopark,  yürüyüş yolları, fitness center, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, cafe, spor alanları, cami, marina alanı, dinlenme alanları, sauna bulunuyor.


Dap Yapı bünyesinde 30 ay vade yapılan İstanbul Marina'da banka kredisi kullanılabiliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


İstanbul Marina fiyat listesi

1+0 konutların fiyatları...