25 / 04 / 2024

İstanbul Ramazan Etkinlikleri

İstanbul Ramazan Etkinlikleri

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

Başakşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri yoğun ilgi gördü!

On bir ayın sultanı Ramazan Başakşehir’de maneviyatı yüksek bir coşkuyla başladı. Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sular Vadisi ve Bahçeşehir etkinlik alanları Ramazan’ın ilk günü yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı

İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri’nde bugün neler var?

İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları İstanbulluları ağırlamaya devam ediyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu akşam neler var?

Ekrem İmamoğlu az önce açıkladı! İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu sene 340 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL'den satılacağını açıkladı.

Ramazan ayına 6 gün kala müjdeli haber geldi! Marketler et fiyatlarını sabitledi! İşte o marketler...

İstanbul'da bazı marketler, Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarını sabitledi. İşte et fiyatlarının sabitlendiği o marketler...

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan acil çağrı: Hemen altın alın!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu 2024 yılının zor geçeceğini belirterek ''hemen altın alın'' diyerek vatandaşlara seslendi.

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Ramazan ayının başlamasıyla zincir marketlerde et fiyatları yüzde 14 zamlandı!

Et ve Süt Kurumu’nun sabit fiyat kampanyasına İstanbul Perakendeciler Derneği ‘evet’ demesine rağmen üyelerinin çok az bir kısmı katıldı. Zincir marketlerde ise Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fiyatlara başlamasıyla yüzde 14 zam geldi.

İndirim tezgahlara yansıdı! Ramazan boyunca et ürünleri kampanyalı olacak

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği'nin (İstanbul PERDER) ramazan ayı boyunca et ücretlerine ait aldığı sabitleme kararı tezgahlarda uygulanmaya başladı.

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Et fiyatları yüksek diye kara kara düşünmeyin! Muhteşem Ramazan kampanyası yarın başlıyor!

Ramazan ayının bu gece başlaması ile vatandaşlar sofraların sultanı 'et' fiyatlarını kara kara düşünüyordu. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den,dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den sa

2023 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi kaç TL oldu? Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023 kaç TL?

Ramazan’a artık sayılı saatler kaldı. Bu yüzden de Ramazan pidesinin fiyatı da merak konusu oldu. İşte Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023!

İstanbul Ramazan Etkinlikleri Haberi

İstanbul Ramazan Etkinlikleri


Yenikapı Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi ve sonrası Tasavvuf Müziği Dinletisi, Teravih sonrası Abdulbaki Kömür Konseri var.    


Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var.


Feshane Sahne Etkinlikleri’nde İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, İftar sonrası Sahne Gösterileri, Teravih sonrası ise yine Tasavvuf Müziği Dinletisi var.


Beyazıt Sahne Etkinlikleri’nde İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, İftar sonrası Sahne Gösterileri, Teravih sonrası yine Tasavvuf Müziği Dinletisi var. 


Ayrıca Beyazıt Devlet Kütüphanesi’nde süren Ramazan Sohbetleri’nde, Mehmet Cemal Çiftçigüzeli saat 18.00’de sohbet edecek..


8 Temmuz 2014-Salı günü (Yarın)


Yenikapı Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi, Tasavvuf Müziği Dinletisi, İftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri var.  Teravih sonrası İbrahim Sadri Şiir Dinletisi var.      ...