29 / 03 / 2024

İstanbul Ticaret Üniversitesi ulaşım

İstanbul Ticaret Üniversitesi ulaşım

İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ile sanayi-üniversite işbirliğine yönelik bir protokol imzaladı. Anlaşmaya göre İSO ve Üniversite birlikte forum, sempozyum, panel, konferans, araştırma, eğitim ve proje bazlı çalışmalar düzenleyecek...

Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beykent Üniversitesi çok sayıda öğretim üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

İstanbul Beykent Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanını duyurdu. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’ne göre alım yapacak üniversite başvuru şartlarını açıkladı.

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

 İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Üyeleri alımı yapacağını duyurdu. Herkesin merak ettiği kadro ve bölümler belli oldu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru 10 Nisan 2023…

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alacağını duyurdu. Son başvuru 10 Nisan 2023…

İstanbul Gedik Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı…

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü çok sayıda Öğretim Üyesi alınacağını duyurdu. İşte detaylar…

İstanbul Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını duyurdu! İşte merak edilen kadro dağılımı…

İstanbul Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını açıkladı. İşte merak edilen kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

İstanbul Medipol Üniversitesi tarafından Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacağı duyuruldu. İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! 8 Mart’a kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını duyurdu. İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023–08.03.2023 olarak açıklandı. İşte detaylar…

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Gedik Üniversitesi 39 Öğretim Üyesi alımı yapıyor! Son başvuru tarihi 16 Şubat 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü 39 Öğretim Üyesi alımı yapacağını bildirdi. İlanlara son başvuru tarihi 16 Şubat 2023 olarak açıklandı.

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 9 Şubat 2023!

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 9 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İstanbul Ticaret Üniversitesi ulaşım Haberi

İstanbul Ticaret Üniversitesi ulaşım

Sanayi sektörünün üniversitelerde üretilen bilgiye ulaşabilmesi, üniversitelerin de yetkinliklerini sanayi ile buluşturabilmesi hedefi çerçevesinde İstanbul Sanayi Odası ile İstanbul Ticaret Üniversitesi güç birliğine gitti.

Türk sanayinin önder örgütü İstanbul Sanayi Odası ile önemli eğitim kurumlarından biri olan İstanbul Ticaret Üniversitesi, sanayi-üniversite işbirliğinde somut adımların atılması amacıyla bir işbirliği protokolü imzaladılar.

Yapılan anlaşma; yeni projelerin ortaya çıkarılması ve bilgi paylaşımını içeriyor. Anlaşmaya, İSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul Ticaret Üniversitesi adına da Rektör Prof. Dr. Nazım Ekren imza koydu.

Anlaşma; teknolojik faaliyetlerinin yer alacağı Teknokent İstanbul ve bu bağlamda özellikle Ar-Ge ve teknoloji alanları başta olmak üzere birçok alanda İSO ve Üyeleri ile üniversitenin işbirliği içinde ortak projeler gerçekleştirmesini amaçlıyor.

İSO’da gerçekleşen imza törenine; İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İstanbul...