25 / 04 / 2024

istanbula iki yeni darülaceze ne zaman yapılacak

istanbula iki yeni darülaceze ne zaman yapılacak

Darülaceze'yi ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "İstanbul ile ilgili bir planımız var ve bunu ilk kez açıklıyorum. Biri Anadolu, diğeri Avrupa yakasına olmak üzere İstanbul'a iki tane büyük darülaceze yapacağız." dedi...

Ispartakule Modernyaka'da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

Ege Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçirilen Modernyaka projesinde iki yeni kampanya başladı. Teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanan projede 515 adet konuta yer veriliyor. 

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan büyük İstanbul depremi için iki yeni tarih!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük bir endişeyle beklenen Marmara depremi hakkında yeni tarihler verdi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın verdiği iki yeni tarih...

TOKİ'den İstanbul'a 716 konut ve 71 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerde 716 konut ve 71 dükkan yer alacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1.244 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin iki yeni projesinde toplam 1.244 konut yer alacak.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

TOKİ'den iki ile 265 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki yeni projesi için daha ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ tarafından hayata geçirilecek o projeler....

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ'den Edirne'ye 449 konutluk iki yeni proje geliyor! İhalesi bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne'de iki yeni proje inşa edilecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi bugün yapılacak. 

TOKİ Rize Çayeli projeleri için yeni tarih açıklandı! İki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize 2023 projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Çayeli ilçesinde inşa edilecek bu iki yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Mersin Silifke'ye 492 odalı iki yeni otel geliyor!

Mersin Kargıcık Turizm, Mersin'de 248 ve 244 odalı iki yeni otel inşa edecek. Söz konusu otellerdeki toplam oda sayısı 492 olarak belirtildi.

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

istanbula iki yeni darülaceze ne zaman yapılacak Haberi

istanbula iki yeni darülaceze ne zaman yapılacak


Darülaceze'yi ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, İstanbul'a iki büyük Darülaceze binası yapacaklarını söyledi.


İslam, "İstanbul ile ilgili bir planımız var ve bunu ilk kez açıklıyorum. Biri Anadolu, diğeri Avrupa yakasına olmak üzere İstanbul'a iki tane büyük, yani içinde bulunduğumuz Darülaceze binasından çok daha büyük ve kapsamlı Darülaceze yapma planımız var. Bugün bu haber ilk müjde olsun" dedi.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile birlikte saat 14.00 sıralarında Darülaceze'nin Okmeydanı'ndaki Merkezi binasına geldi. Darülaceze Başkanı Nevzat Bayhan tarafından karşılanan Bakan İslam ile Vali Mutlu burada Darülaceze sakinleriyle birlikte öğle yemeği yedi. 


Yemeğin ardından bir konuşma yapan Ayşenur İslam Darülaceze'de bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Darülaceze'nin Osmanlı'dan cumhuriyete intikal ettiğini belirten İslam "Darülaceze,...