29 / 03 / 2024

İstwest Bahçelievler ne zaman teslim

İstwest Bahçelievler ne zaman teslim

Bahçelievler İstwest ev fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Boyner Holding ve Fer Yapı imzası ile yükselen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

İstwest nerede?

İstwest nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

İstwest ulaşım!

İstwest ulaşım bilgileri haberimizin içinde adres ve krokili bir şekilde yer alıyor

Babacan Gardenia Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Peki Babacan Gardenia Bahçelievler'de konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Gardenia Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla!

Nata Bahçelievler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Nata Bahçelievler projesinde kaç konut yer alacak? Nata Bahçelievler Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla...

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Bahçelievler'de 3 ağır hasarlı bina daha yıkıldı!

Bahçelievler'de, Silivri açıklarında yaşanan 5,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasarlı olduğu belirlenen 3 binanın daha yıkımı gerçekleşti.

Bahçelievler'de acil toplanma alanı var mı?

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da yaşanan 5.8'lik deprem sonrasında her gün, İstanbul’un olası bir büyük depreme ne kadar hazırlıklı olduğu konuşuluyor. Tartışmalar devam ederken Bahçelievler Soğanlı Mahallesi’nin acil toplanma alanının olmadığı ortaya çıktı...

Bahçelievler Kocasinan Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Bahçelievler İlçesi'ne bağlı Kocasinan Mahallesi, 4252 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler projesinde alanları 60 ile 270 metrekare arasında değişen 3+1 ve 4+1 niteliğinde daireler yer alıyor. Peki Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Kiler GYO Bahçelievler Projesi 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçelievler Projesi'ne ait 2017 yılı değerleme raporunu yayınladı..

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu ne zaman açılacak?

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan hattın 2018'de açılması planlanıyor.

İstwest Bahçelievler ne zaman teslim Haberi

İstwest Bahçelievler ne zaman teslim

Dairelerin minimum 37 metrekare, maksimum 222 metrekare büyüklükte tasarlandığı İstwest Bahçelievler'de 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Proje 988 adet konuttan oluşuyor. 


Bahçelievler İstwest ev fiyatları daire seçeneklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika, Ataköy sahile 10 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor. 


İstwest Residence İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Yenibosna bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje Boyner Holding ve Fer Yapı imzası taşıyor. 


İstwest Bahçelievler Konutları'nın ortak yaşam alanları arasında; kış bahçesi, pilates, aerobik, yoga stüdyoları, masa tenisi salonu, squash salonu, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, zen bahçesi, mini basketbol sahası, meyve bahçesi, evcil hayvan parkı, 3 fıtness salonu, buhar odaları, Türk hamamı, yürüyüş parkurları ve sauna yer alıyor. 


Bahçelievler İstwest ev fiyatları 565 bin TL'den başlıyor. Konutların hemen teslim edildiği projede 1.645...