19 / 04 / 2024

İtalya Sardunya Adası

İtalya Sardunya Adası

Nüfusun gitgide azalması ile hayalet kent olma yolunda giden Ollolai'de yüzlerce yıllık tarihi evler 1 euro bedelle, 3 yıl içerisinde onarılması şartıyla satışa çıkarıldı. 

İtalya’da tutuklu mafya babası devlete 70 milyon euro değerindeki adasını hediye etmeyi teklif etti!

İtalya’nın en güçlü mafya örgütlerinden biri olan Camorra’nın önemli isimleri arasındaki Raffaele Imperiale’nin tutuklanmasından sonra devletle anlaşma yoluna gitmek istediği ve bu nedenle Dubai açıklarındaki adasını devlete bağışlamayı teklif ettiği öğrenildi.

1 Euro’ya satılık ev olur mu demeyin!

İtalya’nın Sardunya Adası’na bağlı Ollolai bölgesinde bulunan 200 taş ev yaklaşık 1 Euro’ya satılıyor...

İtalya Sardunya Adası'ndaki tarihi taş evler 1 euro bedelle satışta!

Nüfusun gitgide azalması ile hayalet kent olma yolunda giden Ollolai'de yüzlerce yıllık tarihi evler 1 euro bedelle, 3 yıl içerisinde onarılması şartıyla satışa çıkarıldı. 

Hilton İstanbul Kozyatağı en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Rixos Hotel'e 8 ödül!

DÜNYADAKİ seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

22. World Travel Awards'de Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

San Clemente Adası nisan ayında kapılarını açacak!

Permak Grubu’nun İtalya’daki ilk yatırımı olan San Clemente Adası’nın otel işletmesi için St. Regis grubu ile varılan anlaşmayla büyük bir yatırıma imza atıldı

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda!

İtalya'nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" bu yıl ilk kez ülke dışına çıkarak 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek. Sektörden 800 temsilci 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek fuarda bir araya gelecek.

Poveglia Adası için yapılan ihalede verilen en yüksek teklif 513 bin euro!

Kriz yüzünden birçok mülkünü satışa çıkaran İtalya Poveglia Adası'nı da satıyor. Venedik'teki Poveglia Adası için yapılan ihalede sadece iki kurum yarışacak ve en yüksek rakam da 513 bin euro olarak belirlendi.

İtalya Budelli Adası'nı satışa çıkardı!

İtalya'da ekonomik kriz sebebiyle borçlarını ödeyemeyen Budelli Adası'nın sahibi iflas edince, adayı satışa çıkardı...

Ferit Şahenk, Capri Adası'nın en lüks otelini aldı!

Doğuş Holding patronu Ferit Şahenk, İtalya'nın Akdeniz'deki gözde tatil beldesi Capri Adası'nın en lüks otelini aldı

Flavio Briatore, Sardunya Adası’ndaki Billionaire'i Bodrum'a taşıyacak!

Ünlü İtalyan işadamı Flavio Briatore dünyanın en önemli kulüplerinden biri olan Sardunya Adası’ndaki “Billionaire”i kapatıp yeni şubesini Bodrum’da açacağını duyurdu

İtalya Sardunya Adası Haberi

İtalya Sardunya Adası


Nüfusun gitgide azalması ile hayalet kent olma yolunda giden Ollolai'de yüzlerce yıllık tarihi evler 1 euro bedelle satışa sunuldu. Tarihi taş evlerin satışında 3 yıl içerisinde onarılması şartı bulunuyor. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Akdeniz'de bulunan Sardunya Adası'nın iç bölgelerindeki dağlık Barbagia'da tarihi taş evler satışa çıkarıldı. 

Ollolai olarak bilinen bölgedeki yüzlerce yıl önce inşa edilmiş olan ancak bölgede nüfusun azalması nedeniyle kaderine terk edilen evler için sadece 1 euro isteniyor. 

Kentteki nüfusun azalması ile  yetkililer Ollolai'nin bir hayalet kente dönmemesi için kötü durumdaki evleri satma kararı aldı.