23 / 04 / 2024

ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer

ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer

Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, 39 yıldır Türk yapı sektörünün ve Bölgenin en büyük fuarı 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde yapı sektörünü buluşturuyor.

Burcu Başer: Konut satışları ve inşaat harcamaları arttı!

ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, yapı sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi, Başer, “Konuk Ülke Projesi”ni bu yıl “Konuk Bölge Projesi” başlığı altında Afrika’yı ağırlayarak gerçekleştireceklerini belirtti…

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Turhan tarafından kuruldu.

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Farıd Mustafa tarafından kuruldu.

Zirve Turkey Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zirve Turkey Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salıh Erumbakam Chalıl tarafından kuruldu.

Steel Force Turkey Demir Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steel Force Turkey Demir Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Mohsın ve Shameer Mullapu ortaklığında kuruldu.

Ekonombud Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekonombud Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Andrıı Bondar tarafından kuruldu.

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Gamal A.H.A. ve Manal Horan ortaklığında kuruldu.

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Naseem  Akram tarafından kuruldu.

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Naseem Akram tarafından kuruldu.

Point Turkey Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şirketi kuruldu!

Point Turkey Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şirketi Kağıthane'de Nan Song tarafından kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Van Oord Offshore B.V. tarafından kuruldu.

ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer Haberi

ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer

Fuar’da bu yıl ilk kez bir ülke yerine Afrika’dan Kenya, Nijerya ve Mozambik “Konuk Bölge” olarak ağırlanıyor. Proje kapsamında fuar sırasında düzenlenecek “Türkiye – Afrika İnşaat Forumu’nun ardından, bu üç ülke ve kıtanın önemli pazarlarından gelecek satın alma heyetleri fuar katılımcı firmalarıyla “İkili İş Görüşmeleri Toplantısı”nda bir araya getirilecek.


Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul kapsamında ayrıca, Türk yapı sektörünün hedef pazarları arasında yer alan ve Ortadoğu’nun en önemli ekonomileri olan İran ve Suudi Arabistan’a yönelik İnşaat Forumları da düzenlenecek. Forumların ardından ilgili ülkelerden gelen satınalma heyetleri Türk üretici ve yatırımcı firmalarla bir araya getirilecek.


YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen, Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild...