25 / 04 / 2024

iwatch saatle uzaktan kumanda

iwatch saatle uzaktan kumanda

Apple‘ın 2014′te piyasaya sürmeye hazırlandığı akıllı saati iWatch hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı. iWatch, müzikleri, ısıyı, güvenliği, ışıklandırmayı, enerji tüketimini, televizyon, amfiler gibi eğlence odaklı ev cihazlarını kontrol edecek

Mirkraft uzaktan kumandalı ısıtıcıda cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Ekim ayına girilmesiyle beraber havalar hissedilir derecede soğurken, vatandaşlar da elektrikli ısıtıcıya ilişkin araştırmalarına hız verdi. Bu konuda ön plana çıkan ürünlerden biri de Mirkaft’ın uzaktan kumandalı ısıtıcısı oldu.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesi satışa çıktı!

Siemens’ten son teknolojik özelliklerle donatılan bir bulaşık makinesi geldi. Siemes, Homa Connect teknolojisiyle uzaktan da kontrol edilebilen SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesini görücüye çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Uzaktan kontrol etme özelliğiyle Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi çıktı!

Samsung, uzaktan kolay izleme ve kontrol etme (Wi-Fi) özelliği ile sınıfındaki diğer bulaşık makinelerine karşı adeta büyük fark yaratan DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

Uzaktan çalışma ile birlikte ofis kullanımlarında azalma!

Yüksek enflasyon, tırmanan faiz oranları ve yaygınlaşan uzaktan çalışma trendi, ticari gayrimenkuller için olumsuz bir duruma neden oluyor. Özellikle ofis gayrimenkulleri bakımından, bu durum adeta bir kıyamet sahnesini anımsatıyor.

Çalışma hayatında önemli değişim! Ofise dönüş hızlandı. Şimdi de Disney çalışanlarını ofise çağırdı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını çalışma yaşamında da önemli değişiklikleri beraberinde getirmişti. O değişikliklerin başında ise uzaktan çalışma geliyor. Salgının control altına alınması ve hayatın normalleşmesinin ardından çalışma yaşamı da eski normaline dönmeye başladı. Büyük ş

103 milyon 906 saatle rekor kırdı! İşte Netflix’de en çok izlenen yapımlar!

Netflix’deki pahalı yapımlar dikkat çekerken bazı filmler ise bekleneni vermeye devam ediyor. Wednesday toplamda 103 milyon 906 bin saat izlenme ile birincilik tahtına yerleşti.

Hasankeyf-Gercüş Tüneli açıldı! Hasankeyf-Gercüş Tüneli kaç liraya mal oldu? 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat arasındaki mesafeyi kısaltacak olan Hasankeyf-Gercüş Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılım gösterdiği törenle bugün açıldı. İşte Hasankeyf-Gercüş Tüneli ile ilgili detaylar...

Bosch'ta yeni tasarım süpürgeler! 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Elektrik süpürgelerinde uzaktan kumanda ile kontrol özelliği yaygınlaşırken Bosch'tan yeni nesil elektrik süpürgelerini topladık. Sezonun süpürge fiyatları şöyle... 

Fırsat bu fırsat! Casio kadın saatlerinde yüzde 70 indirim! İşte 28 Eylül 2022 Casio fiyat listesi

Kadınların vazgeçemediği aksesuarlardan biri de saat. Hatta bazen öyle ki kombinleri sadece şık bir saatle tamamlamayı tercih ederler. Dikkat çekmek isteyen kadınlar ise kalite ve şıklığı Casio’da buluyor.

İstanbul’un nüfusunu 4-5 milyon azaltacak öneri

Linkedin'den kaleme aldığı "Uzaktan çalışma modeli fırsat olabilir mi?" başlıklı yazısında Ali Haydar Bozkurt, bu uygulamanın İstanbul'u her anlamda rahatlatacağını savundu. Şirketlerin çalışanlarının başka şehirlerden çalışması için teşvik paketleri çıkarması gerektiğini de dile getiren Bozkurt, ya

iwatch saatle uzaktan kumanda Haberi

iwatch saatle uzaktan kumanda


Apple‘ın 2014′te piyasaya sürmeye hazırlandığı akıllı saati iWatch hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Samsung‘un hayal kırıklığına sebep olan akıllı saati Galaxy Gear’ın aksine iWatch’ın bir akıllı telefon aksesuarından öteye geçerek ev cihazlarını kontrol etme özelliğine sahip bir giyilebilir teknoloji ürünü olacağı söyleniyor.


Apple Store İstanbul, Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak! Detaylar için tıklayın!



Samsung’un geçtiğimiz ay tanıttığı ve bu ay içinde ülkemizde de satışa sunulacak Galaxy Gear, bilindiği gibi pahalı bir akıllı telefon aksesuarından öteye geçememekle eleştiriliyor. Akıllı telefonlarla senkronize olarak aynı işlemleri saat üzerinden yapılması sağlayan Galaxy Gear’ın sadece Samsung’un belli modelleriyle uyumlu olması da cihaza yöneltilen en büyük eleştirilerden biri.


Samsung her ne kadar Galaxy Gear ile akıllı saat piyasasına erken girerek bir avantaj sağlamış olsa da “yetersiz”...